Wethouder Prinsen neemt nieuwe cd pianist Van der Mieden in ontvangst

2 november 2013, pianobouwer Kobald

Door Agenda

bertjanvandermieden.wordpress.com

APELDOORN ­– De Apeldoornse wethouder van Kunst en Cultuur, Olaf Prinsen, neemt vrijdag 1 november de nieuwe cd “Een plek voor de ziel” van pianist jhr. Bert-Jan Peter van der Mieden officieel in ontvangst. Van der Mieden speelt unieke klassieke piano-improvisaties.

De pianist zal tijdens het evenement persoonlijk cd’s signeren. De bijeenkomst vindt plaats vanaf 15.00 uur bij Nawijn & Polak, Marktplein 24 in Apeldoorn.

De tracks van de nieuwe cd vertellen een verhaal. Het zijn muzikale vertalingen van de weblichtjes die pianist Van der Mieden al jaren publiceert. “Ze brengen een boodschap van verbinding, vertrouwen en liefde,” aldus de artiest. “Al mijn improvisaties ontspruiten rechtstreeks uit mijn ziel.” Ze zijn daardoor uniek en niet reproduceerbaar.

Bert-Jan van der Mieden is live te horen op 2 november bij pianobouwer Kobald in Apeldoorn, waar hij een pianorecital geeft.

Positieve energie
Tijdens optredens blijkt het pianospel van Van der Mieden positieve energie te geven. Het kan zelfs een helende werking hebben. De pianist geeft verschillende soorten concerten, zoals pianorecitals, concertdiners en huiskamerconcerten. Het gaat bij deze concerten altijd om klassieke improvisaties.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?