Wijkcafé Osseveld-Woudhuis

17 maart 2015, van 19:30 tot 22:00, Fortlaan 47 Apeldoorn

Door Agenda

Speciaal voor bewoners van de wijk Osseveld-Woudhuis: dinsdag 17 maart om 19.30 uur is het eerste Wijkcafé Osseveld-Woudhuis. Kom naar ons Wijkcafé en neem deel aan één of meer thema tafels over onze jonge, dynamische en ondernemende wijk.

U kunt naar keuze in gesprek met onze bestuursleden over wijk-onderwerpen die u aanspreken, waarover u ideeën of suggesties heeft. Denk hierbij aan onderwerpen als: voorzieningen in de wijk, inrichting van de openbare ruime, veiligheid, milieu, verkeer, onze communicatie met u, ontwikkelingen in de wijk, jongeren, ouderen enz.

Naast diverse wijk-thema’s besteden wij ook aandacht aan enkele formele zaken zoals de jaarrekening en onze jaarplannen voor het lopende jaar. Ons Wijkcafé is namelijk een nieuwe invulling van de bekende Algemene Ledenvergadering die wij anno 2015 een kleurrijk jasje hebben aangetrokken. Onze financiële verantwoording hoort daar uiteraard bij.

Ideeën uitwisselen en andere wijkbewoners ontmoeten in een ontspannen en informele setting staan deze avond centraal . Uw bijdrage stellen wij zeer op prijs. Goede ideeën pakken wij samen met u in het komende jaar (of jaren) op. Catering en muzikale omlijsting worden verzorgd door Mojo Disco en Smakelijk Catering.

Het belooft een heel gezellige avond te worden. Neem gerust een goede buur mee! Om 22.00 uur sluiten wij deze avond gezamenlijk af.

Wanneer: Dinsdag 17 maart 2015
Waar: Ontmoetingsplek Talma Borgh
Adres: Fortlaan 47
Tijd:

  • Inloop 19.30
  • Aanvang 19.45 uur
  • Eindtijd 22.00 uur

Entree: Gratis
Leeftijd: Vanaf 18 jaar

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?