Wil jij vrijkaarten winnen voor de actiedag van Apenheul?

29 maart 2014, van 12:00 tot 17:00, De Apenheul

Door Redactie

suzanne breman

Wil jij als Apeldoorner Apenheul bezoeken voordat de rest van Nederland Apenheul bezoekt?. Dit is je kans! Apeldoorn Direct mag 5x twee vrijkaarten weggeven voor de actie dag van Apenheul op zaterdag 29 maart. Deze actie dag is speciaal voor de inwoners van Apeldoorn.

Hoe win ik kaarten?
Het was nog nooit zo makkelijk!. Like onze Facebook pagina en/of onze Google+ pagina en laat hieronder weten dat jij twee vrijkaarten wilt winnen. Het bericht delen wordt gewaardeerd. Vrijdagochtend om 12:00 uur worden de vijf winnaars bekend gemaakt.

Let op: Deze actie geldt alleen voor inwoners van Apeldoorn.

Dierenpark opent deuren eerder voor Apeldoorners
Vanaf 1 april gaat Apenheul weer open, maar inwoners van Apeldoorn krijgen al eerder de gelegenheid om het dierenpark te bezoeken. En tegen een voordelig tarief! Op zaterdag 29 maart mogen zij voor slechts € 7,50 naar Apenheul!

Kassa-korting
Het supervoordelige Apeldoorn-tarief geldt alleen op zaterdag 29 maart 2014 voor wie aan kan tonen dat hij/zij in Apeldoorn woonachtig is (bijvoorbeeld door middel van het rijbewijs of een afschrift) en een kaartje koopt aan de kassa van Apenheul. Het park is op deze dag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. De actie geldt voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 3 jaar (kinderen t/m 2 jaar zijn gratis) en is niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

Nieuw in 2014
Deze winter is er veel gebeurd in Apenheul. Bonobo Hortense, die op het punt stond om te verhuizen, heeft een baby gekregen. Ook kroonsifaka Holly heeft een kleintje gekregen en is samen met haar baby misschien wel te zien tijdens de Apeldoorndag. Orang-oetan ‘koning’ Amos heeft zich verder ontwikkeld tot echte wangplatenman en de nieuwe man, Kevin, heeft kennis mogen maken met zijn soortgenoten in Apenheul. De grote volière, waar eerder nog Zuid-Amerikaanse vogels rondvlogen, is aangepast voor de komst van een nieuwe apensoort: hanuman langoeren! Deze prachtige apen zullen nog dit voorjaar naar Apenheul verhuizen.

Nieuw: Jambo’s wereld
Niet alleen bij de dieren is het één en ander gebeurd deze winter. Ook in het park zelf heeft Apenheul hard gewerkt. Het gebied rond het gorilla-eiland is helemaal vernieuwd. Ga op reis in Jambo’s Wereld en leer de stoere zilverrug en zijn groep (nog) beter kennen. Voor jong en oud valt er van alles te doen en te beleven. Weet jij bijvoorbeeld hoe een gorilla ruikt? Ben jij net zo stoer en sterk als Jambo? Apenheul helpt je de gorilla’s te vinden op het grootste en groenste gorilla-eiland van de wereld. Wie durft kan met Jambo op de foto. En bezoekers kunnen met Apenheul mee knokken voor de gorilla’s in het wild!

Pre-opening
Seizoenkaarthouders van Apenheul krijgen hun eigen pre-opening. Op zondag 30 maart is het dierenpark voor deze mensen geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie hierover staat op de website.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?