Wild en Ingetogen in Galerie H10a

16 oktober 2016, om 14:00, Vrij toegang

Door Agenda

Het is galerie H10a weer gelukt om een mooie expositie samen te stellen. Drie exposanten: Heidi Wallheimer met foto’s en schilderijen, Doet Boersma met schilderijen en Ruud Schrijvershof met beelden. Met ieder een eigen sfeer en karakter vormt het toch weer een mooi geheel. Heidi Wallheimer heeft haar fotografie-opleiding afgerond aan de Gerrit Rietveld academie. Haar passie is kinderportretten. Elk portret straalt diepgang, rust en kwetsbaarheid uit.

Doet Boersma doorliep de kunstacademie Minerva in Groningen. In het onderwerp ‘landschap’ kan zij haar kunstenaarschap kwijt. Kleur, vorm en sfeer resulteren in een bombardement van kleuren. Ruud Schrijvershof heeft de vrouw als centraal thema. De figuratief expressionistische beelden hebben een sterk silhouet. De spanning en de lijn zijn de constanten in zijn werk, wisselend zijn materiaal, techniek en de verhouding tot de werkelijkheid.

De expositie is te bezichtigen aan de Vosselmanstraat 300 vanaf 12 oktober tot en met 20 november. De opening is op zondag 16 oktober om 14.00 uur. Toegang vrij. Zie ook de website van galerie H10a

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?