Men Night in JT Apeldoorn

4 september 2012, van 20:00 tot 23:55, JT Apeldoorn

Door Redactie

Maar liefst 2 filmreleases lanceert JT Apeldoorn tijdens de eerste Men Night a.s. dinsdag 4 september. De bioscoop in Apeldoorn vertoont tijdens deze avond –  die alleen voor echte kerels is gereserveerd – de nieuwe Bourne-film The Bourne Legacy. Na deze première volgt de volgende première namelijk de komedie Ted (met o.a. Mark Wahlberg en zijn teddybeer). En bij echte mannenfilms hoort natuurlijk bier. Wie daarom dit speciale arrangement reserveert, krijgt bij de 2 premièrefilms een echte mannelijke beugel van Grolsch. Dit arrangement kost slechts € 15,-.

THE BOURNE LEGACY

De scenarist van de vorige Bourne-films, Tony Gilroy, regisseert het vervolg op deze enorm populaire reeks spionagefilms: The Bourne Legacy. Tony Gilroy voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de Bourne-trilogie van Robert Ludlum. In The Bourne Legacy wordt een nieuwe held (Jeremy Renner) geïntroduceerd. Hij komt terecht in levensbedreigende situaties, die een gevolg zijn van de gebeurtenissen uit de eerste drie films. Naast oude bekenden als Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn en Scott Glenn zijn behalve nieuwkomer Jeremy Renner ook Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach en Oscar Isaac voor het eerst te zien in de Bourne reeks.

TED

Na deze film is het tijd voor Ted. Ted is de nieuwe komedie van Seth McFarlane met o.a. Mark Wahlberg, Mila Kunis en Giovanni Ribisi. McFarlane is de schrijver van de populaire animatieserie Family Guy en staat bekend om zijn absurde en grensverleggende humor. Hij is de schrijver, regisseur én stem van Ted. Deze komedie vertelt het verhaal van John Bennett (Mark Wahlberg), een volwassen man die zijn leven deelt met een teddybeer: Ted. John mocht als kind een wens doen en zo kwam Ted tot leven. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk.

Deze actie wordt georganiseerd door JT Apeldoorn in samenwerking met ApeldoornDirect.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Film Uit in Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?