Wine, Dine & Dance verlegt haar grenzen

7 oktober 2017, van 19:00 tot 01:00, De Wipselberg, Wipselbergweg 30, Beekbergen, € 37,50

Door Agenda

Beekbergens dansfeest breidt uit naar het Gooi en buitenland

Terwijl op zaterdag 7 oktober de 7e editie plaats vindt in Beekbergen, zijn de voorbereidingen voor de editie van eind januari in Het Nautisch Kwartier in Huizen al in volle gang. Daar zal in de oude historische haven de 9e editie worden gehouden.

‘Wij waren al bekend met de feesten op De Wipselberg. Die kun je met recht uniek noemen. Heerlijk eten, mooie wijnen en geweldige muziek. En dat ook nog eens voor een hele strakke prijs. Wij snappen wel waarom mensen uit heel Nederland hier naartoe gaan. Toen de organisatie aangaf uit te willen breiden met het feest waren wij direct enthousiast. Waar je in Beekbergen in het historische landhuis danst, hebben wij hier midden in de oude haven De Kalkovens. Dit rijksmonument heeft een unieke ligging en is ook een zeer bijzondere locatie,” aldus Tim Wismeijer van 4 sterren hotel Het Nautisch Kwartier.

Maar de ambities reiken verder: in november zal Wine, Dine & Dance haar eerste internationale editie beleven in Negombo, de tweede stad van Sri Lanka. Doordat de promotie van het feest hoofdzakelijk online gebeurt en de populaire DJ Yves Eaux uit Apeldoorn internationaal bekendheid geniet, ontstond er interesse vanuit Azië.

‘Wij volgen Yves Eaux al een geruime tijd. Dus hebben we contact gezocht met de organisatie van Wine, Dine & Dance om gezamenlijk een feest in Sri Lanka te kunnen organiseren. En dat is gelukt! Op zaterdag 11 november houden we hier tussen de palmbomen aan zee Wine, Dine & Dance At The Heritance Negombo, hét vijf sterren hotel van de stad,” aldus de enthousiaste Yashindra Senavirathna van L’Amour Events in Negombo.

De editie op zaterdag 7 oktober in Beekbergen begint om 19.00 uur met de exclusieve eenmalige expositie van fotograaf Chris Lans. Hij zal live modellen gaan schieten in de smaakvolle kleding van de Arnhemse topdesigner Irvinx Couture. DJ Leo Vanderweijden, VJ Hans Bijloo en uiteraard Yves Eaux zullen er vervolgens een knalfeest van maken.

Kaarten voor de 7e editie van Wine, Dine & Dance in Beekbergen kosten 37,50 per stuk (inclusief walkingdinner) en zijn online te bestellen op www.WineDineAndDance.nl. Voor mensen die van buiten de plaats komen of die niet terug willen rijden, zijn er tegen gereduceerd tarief hotelkamers beschikbaar.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?