‘Winkelroute Pasen’ in de Apeldoornse binnenstad

27 maart 2016 - 28 maart 2016, Binnenstad Apeldoorn

Door Agenda

Op zondag 27 en maandag 28 maart vieren we Pasen. Uitgebreid brunchen en dineren, eieren zoeken, knutselen met de kinderen en je huis gezellig maken. De online ‘Winkelroute Pasen’ leidt je langs 20 lokale ondernemingen, verspreid over de Apeldoornse binnenstad, die van maandag 21 t/m zaterdag 26 maart iets extra’s bieden. Speciaal voor Pasen. Denk hierbij aan leuke acties, scherpe aanbiedingen en verrassende extra’s; alles wat je nodig hebt voor een geslaagd paasfeest!

De route

De Winkelroute Pasen voert je langs de deelnemende winkels in de binnenstad. Je herkent deze winkels aan de raamposters. Daarnaast kun je een kaartje downloaden via apeldoorn-binnenstad.nl/winkelroute-pasen waarop alle ondernemers met een nummer staan aangegeven. Zo weet je precies hoe je het beste kunt lopen! Daarnaast vind je online alle deelnemers inclusief omschrijving en bijbehorende acties en activiteiten, op volgorde van de route.

Acties & activiteiten

De deelnemende ondernemers pakken tijdens de Winkelroute Pasen uit met diverse leuke acties. Van paasthee tot chocolade-eitjes scheppen met 15% korting, biologische broodjes bij aankoop van één brood voor op de paastafel, een gratis bos lentebloemen voor iedere betalende klant, heerlijke ambachtelijke quiches voor (bijna) de helft van de prijs en nog veel meer. Voor sommige acties heb je een voucher nodig. Deze kun je via apeldoorn-binnenstad.nl/winkelroute-pasen downloaden en printen of laten zien op je mobiele telefoon.

Naast scherpe acties worden er ook diverse activiteiten georganiseerd in deze week voor Pasen. Wat dacht je bijvoorbeeld van cupcakes versieren voor kinderen? Kijk voor alle acties en activiteiten op apeldoorn-binnenstad.nl/winkelroute-pasen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?