Winter in Apeldoorn toont winterse beelden in CODA Archief

9 november 2016 - 8 januari 2017, van 10:00 tot 17:30, CODA Kenniscentrum & Archief en De Verdieping, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

bijlage-persbericht-winter-in-apeldoorn-page-001

09.11.2016 t/m 08.01.2017 | CODA Kenniscentrum & Archief en De Verdieping | gratis toegang

In CODA is vanaf 9 november de tentoonstelling Winter in Apeldoorn: beelden uit CODA Archief te zien. Een tentoonstelling die herinneringen oproept aan écht koude winters in Apeldoorn.

Met beelden die zo sprekend zijn dat de kou van toen bijna voelbaar is. Winter in Apeldoorn is vanaf woensdag 9 november tijdens reguliere openingstijden te zien; de toegang is gratis.

In deze presentatie zijn onder andere foto’s, glasplaten, dia’s en filmpjes uit de twintigste eeuw te zien die horen bij het thema ‘Winter’. Zo krijgt u eveneens een indruk van wat in CODA Archief rond dit onderwerp bewaard wordt.

Naast het bekijken van foto’s kunt u zelf ook een foto maken: Ga op de slee zitten, trek de warme wanten aan en maak een winterse ‘selfie’ tegen de achtergrond van een prachtig sneeuwlandschap. Misschien wordt deze foto wel uw kerst- of nieuwjaarskaart.

Winter in Apeldoorn: beelden uit CODA Archief is van 9 november 2016 tot en met 8 januari 2017 op twee locaties in CODA te zien: in CODA Kenniscentrum & Archief en op de Verdieping, het verbindingsstuk tussen CODA Museum en CODA Centrale Bibliotheek. De toegang is gratis. Kijk voor de openingstijden op www.coda-apeldoorn.nl/openingstijden.

codarozelogo

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?