Wintermarkt op De Windkanter – de windkanter bestaat 5 jaar

7 november 2015, van 10:30 tot 16:30, De Windkanter Apeldoorn

Door Agenda

 

Zaterdag 7 november a.s. organiseert kleinschalig wonen psychogeriatrie De Windkanter aan de Prinses Beatrixlaan 270 haar jaarlijkse Wintermarkt. Dit jaar met een extra feestelijk tintje vanwege het 5-jarig bestaan van deze locatie. De markt is geopend van 10.30 tot 16.30 uur.

De opening wordt om 10.30 verzorgd door drie cliënten van het eerste uur. Daarna kunt u een bezoek brengen aan de Wintermarkt. De winter is het seizoen van gezelligheid, warmte en cadeautjes. Bij de Windkanter willen we u alvast in de wintersfeer laten komen. U kunt op de markt onder andere terecht voor zelfgemaakte kaarten, sieraden, houten speelgoed, steigerhouten spullen en natuurlijk onze overheerlijke oliebollen.

De opbrengst van deze markt is bedoeld voor de aanschaf van een Braintrainer. Een uiterst gebruiksvriendelijke en interactieve hersentrainer waarmee onze cliënten met dementie diverse spellen kunnen spelen om het geheugen te activeren en te stimuleren.

Wilt u alvast in de winterstemming komen, kom dan bij de Windkanter langs en beleef het wintergevoel! Achter het gebouw van de Windkanter kunt u gratis parkeren. U bent van harte welkom!

De Windkanter is een locatie van Zorggroep Apeldoorn en omstreken.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?