Winterpaleis Het Loo

13 december 2014 - 4 januari 2015, Paleis Het Loo

Door Agenda

Hesmerg

Kerst op Het Loo, gedekte tafels en een ijsbaan!

Vanaf 13 december a.s. staat Paleis Het Loo drie weken lang in het teken van Winterpaleis Het Loo. Buiten kan geschaatst worden op een echte ijsbaan, voor kinderen zijn er extra activiteiten en de kamers in het paleis worden geheel in stijl ingericht met feestelijk gedekte tafels, kerstbomen en groenversiering.

Traditiegetrouw wordt Paleis Het Loo rond de feestdagen in kerstsfeer gebracht, met gedekte tafels en versierde kerstbomen zoals vroeger bij de Oranjes thuis te zien waren. In de Westvleugel vertelt de verlengde tentoonstelling ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’ het verhaal over het boeiende en veelbewogen leven van prinses Grace van Monaco.

Op het Stallenplein is een échte ijsbaan, waar jong en oud zich kan vermaken op de schaats. Kinderen kunnen er priksleetje rijden, klimmen en klauteren in het Speelpaleis en kerstfilmpjes kijken. De restaurants bieden deze dagen een aangepaste winterse menukaart. Op een aantal dagen worden er in en rond het paleis en de ijsbaan kleine muzikale optredens verzorgd. Voor het programma zie paleishetloo.nl. Indien u zelf geen schaatsen heeft, kunnen deze ter plekke worden geleend. De baan is niet geschikt voor noren.

Avondopenstelling: Op zaterdag 27 en zondag 28 december zijn het paleis en de schaatsbaan extra lang geopend tot 21.00 uur.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Museum

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?