Winterpaleis Het Loo: Gedekte tafels en een ijsbaan

13 december 2014 - 4 januari 2015

Door Redactie

Vanaf 13 december 2014 tot en met 4 januari 2015 staat Paleis Het Loo drie weken lang in het teken van Winterpaleis Het Loo met sfeervol gedekte tafels, traditioneel opgetuigde kerstbomen, handgemaakte groenversiering en een ijsbaan. Op zaterdag 27 en zondag 28 december is er een speciale avondopenstelling tot 21.00 uur.

Hoogtepunt is de gedekte tafel van het door Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima aangeboden galadiner ter gelegenheid van het officiële bezoek van Prins Albert van Monaco aan Nederland afgelopen zomer.

De presentatie À la carte aan het hof geeft een uniek overzicht van 200 jaar koninklijke menukaarten. Daarnaast is de verlengde expositie Grace Kelly, prinses en stijlicoon te zien. Op het Stallenplein kan geschaatst worden op een echte ijsbaan en voor kinderen zijn er extra activiteiten. Schaatsen kunnen, zolang beschikbaar, gratis worden geleend. De baan is niet geschikt voor noren.

De restaurants bieden deze dagen een toepasselijke winterse menukaart. Op een aantal dagen worden er kleine muzikale optredens verzorgd. Voor meer informatie: paleishetloo.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Museum

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?