WK-voetbal live op groot scherm bij Drakenbootfestival!

28 juni 2014, van 1800 tot 23:55, Apeldoorn

Door Redactie

© Drakenboot

De enige plek waar je in Apeldoorn het WK-voetbal live op een groot buitenscherm kunt bekijken, is het Drakenbootfestival. Zowel zaterdag 28 als zondag 29 juni kun je om 18.00 uur de voetbalwedstrijden bij het festival zien.

Het is tot nu toe de enige plek in Apeldoorn waar dit kan. Eric-Jan Westen: “Toen deze winter het speelschema voor de WK bekend werd, zagen wij dat de kans bestond dat het Nederlands elftal tijdens het Drakenbootfestival een wedstrijd zou spelen”. Daarom hebben wij natuurlijk direct een vergunning aangevraagd bij de gemeente, want onze deelnemers en publiek willen die wedstrijd natuurlijk wel zien! Meer vergunningen werden er door de horeca in Apeldoorn niet aangevraagd bij de gemeente, daarom is het Drakenbootfestival nu de enige plek met zo’n groot scherm.

“Om de grote toestroom van voetbalfans en de veiligheid in de hand te kunnen houden, moeten we het hoofdterrein ‘s avonds wel afsluiten en werken met een ticketsysteem. Dit is anders dan voorgaande jaren tijdens de feestavonden van het festival gebruikelijk was, toen was het terrein gewoon open. Dit jaar hebben we met het WK te maken, en ook vanuit de vergunning van de gemeente is het een voorwaarde dat het terrein afgesloten wordt. Alleen dan kunnen we er voor zorgen dat er niet te veel mensen het terrein op komen en het een gezellig feest blijft.”, aldus Eric-Jan Westen.

De deelnemers en sponsoren van de Drakenbootraces krijgen allemaal kaartjes voor het avondprogramma in hun pakket. Daarmee staat het terrein al voor de helft vol. De overige kaartjes zijn beschikbaar voor bezoekers. Voor meer informatie over de kaarten ga je naar: www.grolschdrakenbootfestival.nl

“Drakenboot The Party!” op zaterdagavond is een compleet programma van 18.00-24.00 uur met de WK-wedstrijd en aansluitend twee geweldige shows: Memphis Maniacs en 90’s now! Het Wk-voetbal is op zondagavond van 18.00-21.00.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Festival

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?