The Shuffle band (Israel)

15 juni 2016, om 21:00, Nieuwstraat74a, Bluescafe, Apeldoorn, 5,00

Door Agenda

Het is een van de beste coverbands van Israel. De band werd in 2009 opgericht door the getalenteerde zanger en akoestische gitarist Danny Savyon, die al ruim vier decennia muziek maakt.
Elad Elchanati, een begaafde en ervaren gitarist met bijna dertig jaar podiumervaring op zijn palmares, speelde met de grootste artiesten van Israel. Niet lang na de oprichting van The Shuffle Band kwam hij de gelederen versterken. Yair Ziv is naast singer-songwriter ook gitarist en producer. Hij maakte deel uit van het Idan Raichel project (een van de meest vooraanstaande Israëlische acts vandaag de dag). Hij zong op de track Boee, een van de meest gedraaide songs op de Israëlische radio. In 2009 zorgde zijn succesvolle debuutalbum er zelfs voor dat hij de meest gedraaide artiest op de nationale radiozenders was. De net zo getalenteerde en ervaren bassist Avi Levi, en drummer Eli Hadad completteren de groep.
Niets minder dan een Israëlisch all-star ensemble!
Dat moet toch voldoende zijn! Het tjoebje laat horen dat ze ook in Israël kunnen rocken en bluesen. Het is een absolute aanrader! Dus wil je op een woensdagavond ook eens uit je dak, kom dan op 15 juni naar het Bluescafe in Apeldoorn.
Aanvang 21.00, toegang € 5.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?