Woezel & Pip Op zoek naar de Rommelpiet

2 december 2018, van 14:00 tot 16:00, Schouwburg Orpheus, Churchillplein 1, Apeldoorn, 16,25

Door Agenda

Woezel & Pip beleven op zondag 2 december 2018 een spannend avontuur in Schouwbrug Oprheus met de familievoorstelling ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Rommelpiet!’ (reprise). In deze bewerking van de voorstelling ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!’ gaan Woezel en Pip samen met hun vriendjes Buurpoes, Molletje en hun ondeugende neefje Charlie op zoek naar de Rommelpiet. Rommel de bommel, wat een gestommel! Wie zou dat toch zijn? Woezel & Pip zijn ook dit jaar weer in het theater te zien met een speciale Sinterklaasvoorstelling. Want ook in de Tovertuin komt de Sint op bezoek. Maar wie maakt toch al die rommel? ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Rommelpiet!’ zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn.

Knutsel voor Sinterklaas

Sinterklaas is natuurlijk dol op tekeningen en knutselwerkjes. Hij heeft de Rommelpiet gevraagd om alle kunstwerkjes te verzamelen, maar dat is veel te veel werk! Wil jij Rommelpiet helpen? Breng dan je tekening voor Sinterklaas mee naar het theater en lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand.

Knuffelen met Woezel & Pip

Na afloop van de voorstelling kun je natuurlijk ook nog eens lekker knuffelen met de levensgrote knuffels van Woezel en Pip in de foyer van het theater.

Zondag 2 december 2018 om 14.00 en 16.00, bij Schouwburg Orpheus, Churchillplein 1. Kaartprijs v.a. € 16,25, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.orpheus.nl of telefonisch via 055 527 03 00. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/WoezelenPip.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?