Woonmarkt voor starters en doorstromers op 31 maart

31 maart 2016, van 19:00 tot 21:00, Stadhuis, Marktplein 1, Apeldoorn

Door Agenda

Op donderdag 31 maart tussen 19.00 en 21.00 uur is er een informatiemarkt in het stadhuis voor mensen die starten of willen doorstromen op de woningmarkt. Bezoekers van de markt krijgen een goede indruk van het aanbod aan bestaande woningen, nieuwbouw en vrije kavels binnen de gemeentegrenzen. Verschillende partijen presenteren zich, zoals makelaars, financieel adviseurs, notarissen en de gemeente Apeldoorn. De Woonmarkt voor starters en doorstromers wordt georganiseerd door de NVM Makelaars met medewerking van de gemeente Apeldoorn.

Bezoekers van de Woonmarkt kunnen op de markt terecht met al hun vragen over het (ver)kopen van een huis of een kavel. Hoe financier ik mijn eerste woning? Mijn huis onder water, wat nu? Hoe verkoop ik mijn huis? Wat komt er kijken bij het bouwen van een huis? Al dat soort vragen krijgt ruim aandacht tijdens vier verschillende workshops:

  • Zelfbouw, droom of werkelijkheid?
  • Mijn huis onder water en nu
  • Hoe maak ik mijn huis aantrekkelijk voor de verkoop? (met tips van een stylist)
  • Starten op de woonmarkt (Starterslening).

Iedere workshop duurt ongeveer een half uur en wordt twee keer gegeven. De eerste ronde start om 19.30 en de tweede om 20.15 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

De laatste ontwikkelingen rondom de Woonmarkt voor starters en doorstromers zijn te volgen via www.facebook.com/startersdag.apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?