WOOS KinderPersBureau neemt kids mee in de wereld van animatie

5 juni 2013, van 14:00 tot 16:30, KBS De Zonnewende (Ravelijn)

Door Redactie

Op woensdag 5 juni kunnen kinderen van 9 t/m 13 jaar hun eigen klei-animatiefilmpje leren maken. De workshop is van 14.00 tot 16.30 uur en wordt gegeven door een docent van Markant Apeldoorn. Locatie KBS De Zonnewende Ravelijn 382. Deelname kost € 7,50 en opgeven kan via WOOSkpb@gmail.com of tel | 06 380 12 505
In deze workshop leren de kinderen wat animatie nu eigenlijk is. Na uitleg van de docent gaan ze in groepjes aan de slag met het verzinnen van een verhaal en het kiezen van een animatietechniek. Vervolgens wordt de animatie daadwerkelijk gemaakt met als eindresultaat een eigen animatiefilmpje. De gemaakte animatiefilmpjes zijn na afloop van de workshop te downloaden zodat de makers deze aan iedereen kunnen laten zien.
Deze workshop is een initiatief van WOOS KinderPersBureau in samenwerking met Markant Apeldoorn.
WOOS KinderPersBureau bestaat inmiddels 3 jaar en geeft kinderen uit Apeldoorn een podium om hun stem te laten horen. Het is een middel om kinderen beter voor zichzelf te laten opkomen en zelf zaken gedaan te krijgen. De Kinderen leren van elkaar, en via hun eigen webpagina en youtubekanaal kan iedereen zien waar ze mee bezig zijn en wat zij belangrijk vinden. Door de verschillende workshops en projecten stimuleert WOOS KinderPersBureau talentontwikkeling, taalgevoel en mediawijsheid.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?