WOOS Olympics 11-Stratentocht in Woudhuis-Osseveld

24 oktober 2014, van 14:00 tot 17:00, Cruyff Court

Door Agenda

Denktank Breed Osseveld-Woudhuis

Uitdagende skeelertocht voor alle kinderen uit Apeldoorn

WOOS Olympics organiseert voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar op vrijdag 24 oktober van 14.00 tot 17.00 uur een skeelertocht door de wijken Woudhuis-Osseveld (WOOS-Wijk). Deelname is gratis. Aanmelden kan op vrijdag 24 oktober, tussen 13.30 en 14.00 uur, bij het Cruyff Court in het Woudhuis.

Op woensdag 1 oktober startte de WOOS Olympics in Woudhuis-Osseveld met de eerste van drie skeelerclinics onder begeleiding van DNIJ Apeldoorn. Op vrijdag 24 oktober wordt dit eerste sportblok afgesloten met een skeelerevenement in de WOOS-wijk, de 11-Stratentocht.

Alle kinderen van 10 t/m 14 jaar kunnen tussen 14.00 en 17.00 uur aan deze uitdagende skeelertocht meedoen. Er zijn twee verschillende routes uitgezet die door de wijken Osseveld en Het Woudhuis lopen. Een route van 2,5 km, en een route van 5 km. Op deze routes komen de deelnemers verschillende stempelposten tegen. Bij sommige van deze posten moet er een extra opdracht worden uitgevoerd om een stempel te verdienen. Zo test diëtistenpraktijk R. Berghuis de kennis van de kinderen over hoeveel suiker er nu eigenlijk echt in sport- en frisdrankjes zit. En zorgt DNIJ Apeldoorn voor een echte kluunbeleving op het parcours. Wanneer alle opdrachten en beproevingen zijn doorstaan en de route helemaal is uitgereden, wacht er voor alle deelnemers een mooi aandenken.

Deelname aan de 11-Stratentocht is gratis. Aanmelden kan vrijdag 24 oktober tussen 13.30 en 14.00 uur bij het Cruyff Court in het Woudhuis. Dat is tegenover Het Bolwerk, Ravelijn 55 in Apeldoorn.

De WOOS Olympics en 11-Stratentocht zijn een sportief samenwerkingsinitiatief van Accres sportstimulering, gemeente Apeldoorn, Stimenz, wijkraad Osseveld-Woudhuis en vrijwilligersnetwerk DenkTank Breed. Meer informatie over de WOOS Olympics is te vinden via www.sportstimulering-apeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?