Workshop gemengde technieken voor docenten

31 mei 2017, van 14:00 tot 17:00, Royal Talens Experience Centre, Sophialaan 46, Apeldoorn

Door Agenda

Laat je inspireren op je vakgebied, om extra bij te dragen aan het leerproces van je leerlingen.

Op woensdagmiddag aanstaande -31 mei 2017- wordt in het Royal Talens Experience Centre aan de Sophialaan 46 in Apeldoorn een workshop gegeven voor docenten beeldende vorming. De workshop wordt gegeven door Merel Jansen van 14.00 (inloop tot 14.30) tot 17.00 uur.

Gemengde technieken betekent dat je allerlei materialen en technieken door elkaar gebruikt. Daardoor leer je wat de eigenschappen van de verschillende materialen zijn, hoe je ze kunt gebruiken, wat voor effect ze op elkaar hebben, en hoe je andere meer verrassende resultaten kunt bereiken in je werk. Dus aan de slag met verf, ecoline, potlood, inkt, softpastel enz. Ook spraypaint en markers worden ingezet. Het wordt een leerzaam experiment!

De workshop wordt gegeven door Merel Jansen. Zij heeft gestudeerd aan de AKI/ArtEZ in Enschede en aan de Luca School of Arts in Gent. Zij werkt in het Experience Centre van Royal Talens in Apeldoorn en is daarnaast werkzaam als zelfstandig beeldend kunstenaar.

Het Experience Centre is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (gelegen vrijwel naast het NS-station) en met de auto (gratis parkeergelegenheid). Aanmelden kan via de website van het Royal Talens Experience Centre – www.royaltalensexperience.nl

De kosten van de workshop bedragen € 42,50 inclusief materiaal, koffie/thee/fris en na afloop een goodiebag mee naar huis.

De workshop is bedoeld voor docenten Beeldende Vorming op scholen, in creativiteitscentra, bij schilderclubs, etc.

In het kort
Wat: Workshop Gemengde Technieken
Door wie: Merel Jansen
Voor wie: Docenten Beeldende Vorming
Waar: Royal Talens Experience Centre
Adres: Sophialaan 46 Apeldoorn
Wanneer : woensdagmiddag 31 mei 2017 van 14.00 (inloop) tot 17.00 uur
Kosten: € 42,50 inclusief materialen, koffie/thee en goodiebag
Bereikbaar: OV (naast NS station) en auto (gratis parkeren)
Aanmelden: www.royaltalensexperience.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?