Workshop Google Analytics

1 oktober 2015, van 19:00 tot 22:00, Max.nl, Roggestraat 44, Apeldoorn

Door advertorial

Zelfstandig ondernemers zijn altijd druk met verschillende taken. Je website is er daar één van en die wordt steeds belangrijker. Door drukte krijgt dit niet altijd de aandacht die het nodig heeft, daarom biedt Max.nl nu een mogelijkheid om je online doelstellingen zelf aan te pakken en te onderhouden.

 

Haal het uiterste uit je website!

Speciaal voor zelfstandige ondernemers biedt Max.nl workshops aan die helpen om je online strategie maximaal in te zetten. Elk kwartaal wordt er een ander onderwerp aangesneden. Met behulp van deze workshops begeleidt Max.nl je bij het realiseren van je online bedrijfsdoelen.

Donderdag 1 Oktober om 19:00 uur wordt op het kantoor van Max.nl (ACEC gebouw, Apeldoorn) een workshop gegeven om Google Analytics beter te begrijpen

 

Google Analytics (meten = weten)

Google Analytics is een analyseprogramma dat je statistische inzichten geeft in het gedrag van bezoekers(verkeer) op je site. Met behulp van Google Analytics beantwoord je bijna elke vraag over verkeer op jouw website.

Jouw winst? Meer inzicht in je website, waardoor je de website gericht kunt blijven verbeteren en dus je doelstellingen beter en sneller realiseert.

Schrijf je nu snel in via: info@max.nl of via www.max.nl/workshop-google-analytics/

 

Workshop: Google Analytics

Datum: Donderdag 1 oktober

Tijd: 19.00 tot 22.00 uur

Locatie: Max.nl, Roggestraat 44, Apeldoorn

Telefoon: 055 – 5 270 270

Aanmelden: www.max.nl/workshop-google-analytics

Kosten: Normaal € 149,-  nu voor: € 95,- p.p.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?