Workshop ‘het besturen van een stichting’

21 november 2016, van 20:00 tot 22:00

Door Martine Jongenburger

STICHTING LEVENSKUNST APELDOORN wil de kennis en kunde van haar bestuur naar een hoger plan tillen. Dat doet ze door zelfstudie en coaching door externe deskundigen.

Op 21 november zal Peter Groothuis van ArtOfado onze kennis over het besturen van een stichting verfrissen en verdiepen. Zit je zelf al in een bestuur, wil je wellicht in de toekomst een bestuursfunctie vervullen of vind je het gewoon leuk om meer te weten te komen over dit onderwerp? Dan nodigen we jou van harte uit voor deze bijeenkomst.

In vogelvlucht komen diverse onderwerpen aan de orde zoals:

  • Mythes en misverstanden over stichtingen
  • Bestuur: rechten, verplichtingen en vaardigheden
  • Missie en ambitie – strategie en groeiplannen
  • Financiën en fondsenwerving
  • Public Relations en Marketing
  • Verantwoording en administratie

De presentatie is zoveel mogelijk gericht op sociaal-maatschappelijke stichtingen en deels algemeen van aard. Het is een levendige interactieve sessie met praktijkvoorbeelden en veel ruimte voor vragen.

Je bent van harte welkom om specifieke vragen en kennis in te brengen. Tenslotte kunnen we altijd van elkaar leren.

Deze bijeenkomst is tevens een opstapje naar andere verdiepings-workshops waar we aan de slag gaan met het maken van bijvoorbeeld een marketingplan of fondswervingsstrategie.

DATUM: maandag 21 november van 20-22 uur.

LOKATIE: Eksterweg 71, Apeldoorn (Mudanthe, ‘de Finse school’)

INFO & AANMELDING: levenskunst.apeldoorn@gmail.com


STICHTING LEVENSKUNST 
is een organisatie door en voor mensen die te maken hebben (gehad) met dakloosheid, verslaving, psycho-sociale problematiek of handicap. Door middel van ontmoeting en theater willen wij positieve veranderingen teweeg brengen in ons eigen leven en in de samenleving.


BESTUURSLID WORDEN?
Ben je door de workshop enthousiast geworden en heb je zin om je in te zetten voor Levenskunst Apeldoorn? Wij zijn nog op zoek naar enkele bestuursleden, dus wie weet kunnen we samen kijken of het iets voor je is. Nota bene: Interesse in een functie als bestuurslid is geen voorwaarde om deel te kunnen nemen aan deze workshop!!!

 

Drukwerk

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?