Workshop ‘Maak uw eigen Paper Art’ in CODA FabLab

7 juni 2015 - 29 mei 2015

Door Redactie

Arrangement rondom de tentoonstelling CODA Paper Art | zaterdag 13 juni, 11.00-15.00 uur | CODA, Vosselmanstraat 299 

Vanaf zondag 7 juni is in CODA Museum de internationale tentoonstelling CODA Paper Art te bewonderen waarin kunst van en op papier centraal staat. Zo zijn een reusachtig edelhert van origami, de immense vleugels van Icarus en opvallende sieraden van papier te bewonderen. Rondom deze prachtige tentoonstelling hebben ook tal van activiteiten plaats, zoals rondleidingen en workshops. Deelnemers vanaf 15 jaar kunnen zaterdag 13 juni meedoen aan een workshop ‘Maak uw eigen Paper Art: sieraden van papier, inclusief een bezoek aan de tentoonstelling en een lunch. Andere data voor dit arrangement zijn zaterdag 1 augustus en 5 september. 

De eerste van drie arrangementen is zaterdag 13 juni aanstaande. De deelnemers bezoeken eerst op eigen gelegenheid de tentoonstelling waarna om 12.15 uur de lunch klaarstaat in CODA Café. De workshop begint om 13.30 uur en hier worden aan de hand van de aanwezige ontwerpen en met behulp van de lasersnijder sieraden van en met papier gemaakt. De kosten voor dit arrangement bedragen € 19,50 voor CODA leden; niet-leden betalen € 29,50. Bij dit bedrag is toegang tot CODA Museum, een lunch (soep, belegd broodje en frisdrank/ thee/koffie/melk) en de workshop inbegrepen.

Naast dit arrangement kunt u maandag 6 juli of 5 oktober van 19.00 – 20.15 uur ook alleen de workshop volgen. De kosten hiervoor bedragen € 12,50 per persoon.

Aanmelden

Voor het arrangement dient u zich aan te melden via aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl met daarin uw naam, telefoonnummer, aantal personen en de datum van het arrangement. Wij zorgen er dan voor dat het kaartje die dag voor u klaar ligt bij de balie in CODA Museum (hoek Vosselmanstraat/ Roggestraat, Apeldoorn). Bij het afhalen van het kaartje kunt u gelijk betalen (pin of contant). Vergeet u niet uw CODA pas mee te nemen als u lid bent om voor de korting in aanmerking te komen?

Groepsbezoek ook mogelijk

Wilt u met een groep aan dit arrangement deelnemen, ook dat kan: Neem dan voor meer informatie contact op met Margot Appelman, docent CODA FabLab (m.appelman@coda-apeldoorn.nl). Dit bezoek kan ook op andere dagen en/of tijden ingepland worden.

Ook leuke workshops voor kinderen!

Kinderen van 8 tot 14 jaar kunnen woensdag 10 juni, 5 augustus en 2 september in CODA FabLab meebouwen aan een stad van papier! Op www.coda-apeldoorn.nl/fablab vind je onder ‘Activiteiten’ meer informatie over hoe je je kunt aanmelden en wat de kosten zijn.

Tot slot is op www.coda-apeldoorn.nl/fablab en op www.coda-apeldoorn.nl/paperart meer informatie te vinden over CODA FabLab en de tentoonstelling CODA Paper Art.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?