Workshop Maak uw eigen Paper Art: sieraden van papier

6 juli 2015 - 18 juni 2015, van 19:00 tot 20:15, CODA

Door Redactie

Maandag 6 juli | 19.00-20.15 uur | CODA FabLab, Vosselmanstraat 299 

Vanaf zondag 7 juni is in CODA Museum de internationale tentoonstelling CODA Paper Art te bewonderen waarin kunst van en op papier centraal staat. Zo zijn een reusachtig edelhert van origami, de immense vleugels van Icarus en opvallende sieraden van papier te bewonderen. Rondom deze prachtige tentoonstelling staan verschillende activiteiten gepland zoals rondleidingen, arrangementen en workshops voor kinderen en volwassenen. Tijdens de workshop op maandag 6 juli kunnen deelnemers zelf hun eigen bijzondere sieraad van en met papier maken. Deze workshop heeft van 19.00 tot 20.15 uur plaats in CODA FabLab, ingang CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn. 

Aan de hand van de aanwezige ontwerpen en met behulp van de lasersnijder gaan de deelnemers in CODA FabLab zelf papieren sieraden maken. Ontdek wat u allemaal van en met papier kunt maken en meld u aan voor deze workshop! De kosten bedragen € 12,50 en uiteraard kunt u het gemaakte sieraad mee naar huis nemen. Behalve op 6 juli staat deze workshop ook nog gepland op maandag 5 oktober.

Heeft u de tentoonstelling CODA Paper Art nog niet bezocht, dan kunt u zaterdag 1 augustus of 5 september deelnemen aan een speciaal arrangement dat naast de workshop ook bestaat uit een bezoek aan CODA Paper Art en een lunch in CODA Café. De kosten voor dit arrangement bedragen  € 19,50 voor CODA leden; niet-leden betalen € 29,50. Informatie over dit arrangement is te vinden op www.coda-apeldoorn.nl/fablab. Hier leest u ook hoe u zich voor dit arrangement kunt aanmelden.

Aanmelden

Voor de workshop op 6 juli of 5 oktober dient u zich aan te melden via aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van uw naam, telefoonnummer, aantal personen en de datum. Wij zorgen er dan voor dat het kaartje die dag voor u klaar ligt bij de balie in CODA Centrale Bibliotheek (Vosselmanstraat 299). Bij het afhalen van het kaartje kunt u gelijk betalen (pin of contant).

Ook leuke workshops voor kinderen!

Kinderen van 8 tot 14 jaar kunnen woensdag 5 augustus en 2 september in CODA FabLab meebouwen aan een stad van papier! Op www.coda-apeldoorn.nl/fablab vind je onder ‘Activiteiten’ meer informatie over hoe je je kunt aanmelden en wat de kosten zijn.

Tot slot is op www.coda-apeldoorn.nl/fablab en op www.coda-apeldoorn.nl/paperart meer informatie te vinden over CODA FabLab en de tentoonstelling CODA Paper Art.

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?