Workshop ontdekken van je digitale camera.

10 november 2012, van 10:00 tot 16:30, leuke oude stadsboerderij met tuin in Apeldoorn

Door Redactie

Als je alleen gebruik maakt van de stand “Automatisch” op je camera dan mis je de echte kunst van de fotografie. In deze workshop leer je beter omgaan met je digitale camera; er vertrouwd mee worden en vaardigheden ontwikkelen. Ontdek diafragma, sluitertijd, van megapixels tot witbalans, ISO instelling, histogrammen en nog veel meer! Met een mix van technische informatie, demonstratie, praktische opdrachten en groepsdiscussie, ontdek je hoe je het volledige potentieel van je camera kunt ontsluiten en betere foto’s kunt maken. Enige computerervaring is wel handig.
Dagindeling (van 10.00 tot 16.30):
In de ochtend komt ondermeer aan bod: diafragma, sluitertijd en megapixels tot witbalans, ISO instelling en histogrammen. Middels voorbeelden zal ik laten zien wat voor- en nadelen van iedere functie zijn. Vanzelfsprekend is er alle ruimte voor je vragen. Na een uur lunchpauze zullen we in de praktijk alle functies die besproken zijn toepassen tijdens een wandeling met onze camera’s door het aangrenzende Mheenpark. We komen terug naar het Atelier, leren een beetje over de verschillende manieren om je beelden te downloaden naar je computer, bekijken de gemaakte foto’s, en bespreken een aantal fundamentele Photoshop tools.
Het laatste deel van de middag gaat over het aanpassen en het bekijken van de gemaakte foto’s, open discussies en het stellen van eventuele vragen.
Locatie is een leuke oude stadsboerderij met tuin in Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?