Workshop ‘Overtuigend digitaal solliciteren’

16 december 2013 - 9 december 2013, info@cahw.nl

Door Agenda

Competent aan het Werk biedt de helpende hand aan werkzoekenden uit de regio Stedendriehoek. Het test- en trainingscentrum organiseert op 16 december een workshop ‘Overtuigend digitaal solliciteren’. In deze tijd van weinig vraag en veel aanbod op de arbeidsmarkt is het voor werkzoekenden een hele kunst om zich te onderscheiden.

Onderscheiden en overtuigen
De workshop ‘Overtuigend digitaal solliciteren’ gaat in op de vragen van de deelnemers over solliciteren, presenteren, onderscheiden en overtuigen. Deelnemers leren zich zo te presenteren dat kwaliteiten worden opgemerkt en een sollicitatie opvalt tussen alle andere kandidaten. Er zijn nog enkele plaatsen, opgeven kan tot woensdag 11 december bij info@cahw.nl (ook voor meer informatie). De kosten voor deelname bedragen €30,-.

Werkzoekenden in de Stedendriehoek
Het CBS publiceerde afgelopen week de nieuwste landelijke cijfers: in het derde kwartaal van 2013 zijn er 159 duizend vacatures ontstaan, 5 duizend minder dan een jaar eerder. Dat het probleem ook leeft in deze regio, bleek uit de duizenden bezoekers die op 10 oktober massaal naar Het arbeidsmarktevent Samen zichtbaar vooruit in Omnisport kwamen. Veel van de werkzoekenden stelden vragen over het wel of niet gebruiken van een foto op het cv, inzet van social media of het in beeld brengen van kwaliteiten.

Competent aan het Werk
Competent aan het Werk biedt innovatieve HR-instrumenten op het gebied van online werving en selectie, individuele loopbaanontwikkeling en talentmanagement. Daarnaast verzorgt zij diverse trainingen. Met de workshop Overtuigend Digitaal Solliciteren wil Competent aan het Werk werkzoekenden helpen zich te onderscheiden van andere kandidaten. De Aandacht gaat niet alleen naar werkervaring of opleiding, maar ook naar competenties, rollen en drijfveren.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?