Workshop traditioneel Thais Kickboksen

1 december 2017, van 20:00 tot 22:00, Shaolin Kungfu Apeldoorn, Mariannalaan 19a, Apeldoorn, 15,00

Door Agenda

Workshop traditioneel Thais Kickboksen
Op vrijdag 1 december organiseert sportschool He Yong Gan Apeldoorn ism sportinstituut Dale Tan een leuke workshop.
Deze workshop is toegankelijk voor iedereen: beginner, gevorderd of mensen uit andere sporten.
De workshop zal gaan over het traditionele Muay Thai het Thaise kickboksen uit Thailand.
De workshop is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden en wordt gegeven door ajarn Dale Tan. Veel kickboksers en scholen van kickboksen noemen hun stijl Muay Thai maar roepen toch ‘osu’ in de oefenzaal.
Osu is een Japanse term die helemaal niets met Muay Thai of Thaiboksen te maken heeft. Dale Tan heeft modern kickboksen geleerd van Lucien Carbin van Fighting Factory Carbin en heeft jaren in Amsterdam getraind.
Daarnaast ging zijn interesse verder en wilde graag het echte oude Muay Thai leren. Dus kwam hij bij meesters zoals Marco Cesaris, master Ekger, Sidyothong, master Woody en vele anderen. Ook is Dale Tan gecertificeerd door de FOG Federatie Oosterse Gevechtskunsten en opgenomen in de Hall of Fame als pionier van de Muay Thai in Nederland.
Het traditionele Muay Thai boksen heeft naast de technieken die in het ringvechten worden gebruikt vele andere aspecten.
Vroeger had je Krabi Krabong de beoefening van zwaard technieken voor het slagveld. Was een krijger zijn wapens verloren dan probeerde hij ongewapend het gevecht door te zetten met Muay Thai. Muay Thai betekent Thais Vechten, Thais Boksen.
Datum: 1 december 2017
Waar: Shaolin Kungfu Apeldoorn
Tijd: 20:00 – 22:00
Kosten: 15 euro per persoon

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?