Workshop ‘Vindjelevenspartner’ voor vrouwen

13 mei 2014, van 19:15 tot 22:00, Netjewerk

Door Redactie

Jeannette van Adrichem

Op dinsdagavond 13 mei organiseert Personal Dating Coach Jeannette van Adrichem de workshop ‘Vindjelevenspartner’ in Apeldoorn. De workshop is bedoeld voor single vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Personal Dating Coach

Personal Dating Coaching is iets nieuws in de regio. Jeannette van Adrichem (56) is ervaringsdeskundige, daarom weet ze alles van (internet-)daten. “Toen ik op jonge leeftijd weduwe werd met jonge kinderen, was ik na een tijdje vastbesloten om een nieuwe partner te vinden. Ik ging internetdaten, op weg geholpen door vrienden en collega’s. Inmiddels woon ik al weer 5 jaar samen met mijn nieuwe man en heb ik van datingcoaching mijn werk gemaakt. Ik help singles hun grote liefde te vinden. Mijn bedrijf heet Jeanne d’ate.” 

Voor wie

Wil je een liefdevolle relatie? Denk je dat internetdaten misschien iets voor  jou is? Weet je niet goed hoe je het aan moet pakken?  Heb je negatieve ervaringen met datingsites? Aarzel je omdat je denkt dat het niet veilig is? De workshop ‘Vindjelevenspartner’ is bedoeld om single vrouwen te laten kennis maken met de succesformule ‘Vindjelevenspartner’. Het doel is om je te motiveren om op een veilige en prettige manier te gaan internetdaten.

Vindjelevenspartner

In de workshop maak je kennis met de succesformule en ga je zelf aan de slag. Daten is een vak apart, net als solliciteren. Om je droompartner te vinden moet je je daarom goed voorbereiden. Je krijgt inzicht in alle stappen die je moet nemen om je doel te bereiken. Wat is bijvoorbeeld een goede profielfoto en wat niet? Hoe schrijf je een pakkende profieltekst waarin je toekomstige partner zich kan herkennen?

Nieuwsgierig en aanmelden?

Wil je kennismaken met de succesformule ‘Vindjelevenspartner’, meld je dan aan voor de workshop op 13 mei van 19.15 uur – 22.00 uur. De workshop  wordt aangeboden in samenwerking met Netjewerk. Locatie: Netjewerk, Regentesselaan 9 in Apeldoorn. Alleen vrouwen kunnen deelnemen. Graag aanmelden via de website www.netjewerk.nl of via email info@netjewerk.nl  of via email jeannette@jeannedate.nl

Contact

Voor nadere informatie kun je contact opnemen via email jeannette@jeannedate.nl of bel 06-33813925. www.jeannedate.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?