Workshop voor officemanagers55+

25 september 2014, van 13:30 tot 16:30, Apeldoorn

Door Redactie

Marja Mulders Coaching

Marja Mulders Coaching organiseert als enige in de regio Apeldoorn een workshop voor officemanagers55+ en andere managementondersteuners van 55+. In haar workshop Met Plezier Doorwerken tot je Pensioen krijgen de deelnemers zicht op hun gedrag en kwaliteiten. Door dit bewust in te zetten worden zij een gewilde, stabiele factor op de huidige hectische werkvloer.

Op donderdag 25 september 2014 van 13.30 tot 16.30 uur geeft Marja Mulders in Apeldoorn de interactieve workshop Met Plezier Doorwerken tot je Pensioen speciaal voor officemanagers, managementassistentes en secretaresses van 55+. Tijdens deze bijeenkomst komen de deelnemers achter hun (eigen) waarden, hoe die in te zetten en de voordelen van meebewegen. Alles voorzien van tips en tools en elkaars ervaringen. Deelname: € 25 (excl. BTW).

In een relatief korte termijn gaat de pensioenleeftijd omhoog. Voor officemanagers, managementassistentes en secretaresses van 55+ geldt de uitdaging ‘Met Plezier Doorwerken tot je Pensioen’ dubbel. Door het dienstvaardige aspect van hun functie en de loyale, betrouwbare houding die aan hun generatie wordt toegeschreven. Iedere deelnemer gaat naar huis met een hoogstpersoonlijk stappen- en actieplan dat haar in staat stelt om met plezier door te werken tot haar pensioen. De benadering en inhoud maken deze workshop zinvol.

Meer informatie en aanmelding http://www.marjamulderscoaching.nl/index.php/workshops

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?