WWNA zoekt minipups

1 november 2015 - 4 september 2015, van 00:00 tot 23:59, WWNA

Door Redactie

Ben jij 5, 6 of 7 jaar en ben jij helemaal gek van voetbal? Dan ben je bij WWNA aan het juiste adres: want WWNA doet mee aan de Mini League Regio Apeldoorn! Bij de Mini League Regio Apeldoorn, kun je in clubverband, op een speelse manier en onder begeleiding kennismaken met het voetbalspel. Je voetbalt in toernooivorm en in club-/teamverband wedstrijdjes tegen leeftijdsgenoten van andere clubs.

Plezier hebben staat bij de Mini League Regio Apeldoorn voorop. Er zijn weinig spelregels, zodat je volop de kans krijgt zelf het spel te ontdekken samen met je vriendjes/vriendinnetjes uit je team.

Begint het al bij je te kriebelen en lijkt het je leuk om mee te doen? Kom dan eens vrijblijvend meetrainen of op een zaterdag kijken bij de wedstrijden op ons prachtige sportcomplex. En neem gezellig je vriendjes en vriendinnetjes mee.

Kennismaken met WWNA én de Mini League Regio Apeldoorn?

Op zaterdag 12 september 2015 is WWNA aan de beurt om gastclub te zijn voor de Mini League Regio Apeldoorn. Tussen 10:00 uur en 11:15 uur zullen minstens veertig minipups in actie komen op de prachtige (kunst)grasmatten waarover WWNA beschikt. Elk team speelt 3 wedstrijdjes en de ochtend wordt afgesloten met een penaltyronde, waarbij Jasper Wouters, doelman van WWNA 1, uiteraard zal gaan proberen om zijn doel schoon te houden.

Kijk je er naar uit om bij WWNA te komen voetballen en wil je ook graag weten wat de Mini League Regio Apeldoorn inhoudt? Kom dan op zaterdagochtend 12 september aanstaande naar Sportpark Wiesel (Wieselsedwarsweg te Wenum Wiesel). Ga gezellig kijken bij de wedstrijdjes en de penaltyronde en dan weet je direct waarom het zo leuk is!

Heb je vragen over de WWNA Minipups? Stuur dan een mail naar de Minipups coördinator, Hans Liefers: hans.liefers@jrl-controlling.nl. Op 12 september kun je bij Hans Liefers uiteraard ook met vragen terecht.

Als je vóór 1 november van het huidige voetbalseizoen jeugdlid wordt van WWNA, dan betaal je pas contributie per februari volgend jaar! Dat is nog eens een leuke actie! Nog een leuk weetje: tot de leeftijd van 6 jaar is het lidmaatschap bij WWNA zelfs gratis! Voor meer informatie en aanmelden als lid, zie ook: www.wwna.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?