YOGA AND TAPASPICKNICK

12 juli 2014, van 15:30 tot 18:00, Oranjepark Apeldoorn

Door Redactie

© Geluksinc

Heb je het altijd druk waarbij alle aandacht aan het werk, gezin of anders word gegeven dan kan dat veel energie kosten. Stress en angsten vragen veel van de lichaamseigen stof serotonine. Serotonine is een tevredenheidsstof waarmee je stemming wordt bepaald. Veel stress betekent dat het stofgehalte aanzienlijk daalt waardoor je je minder tevreden kunt voelen. Yoga meditatie in combi met de tapaspicknick zorgen ervoor dat innerlijke spanningen afnemen en je sociale geluksmomenten toenemen, waardoor je algemene tevredenheidsgevoel verbetert.

Yoga meditatie
De yogameditatie training die je krijgt is de hartopener, gericht op je 4e chakra; de verbinder tussen de onderste 3 aarde gerichte en de bovenste 3 universum gerichte chakra’s.

Food
Je krijgt een heerlijke bageltapas, samengesteld door Bagels & Beans bestaande uit pure, verse en gezonde producten.

Drinks
Je krijgt een flesje van het gezonde cocoswater van Dr. Martins en rode wijn uit Italië, omdat deze zonder toegevoegde suikers is. Rode wijn staat voor hartstocht en plezier, voor een verlangen meer in het leven te kunnen duikelen.

Zelf meenemen
Water, eventueel een picknickkleedje, kussentje voor tijdens de meditatie en yogamatje (maar hoeft niet; het gras voelen is ook heerlijk)

Kleding
Trek vooral iets aan waar jij je lekker en comfortabel in voelt en vrij in kan bewegen.

Smartphone
De bedoeling is een ‘vakantie vrij’ gevoel voor jou. Het zou jammer zijn als je deze geweldige ervaring moet missen omdat je de hele tijd naar je telefoon hebt zitten staren.

Het begin
Het event start met de yoga meditatie training van ca 1 uur om 15.30, ben je te laat, dan kun je later aanschuiven.

Einde van het event
Aan het einde is de keuze aan jou. Je kunt naar huis gaan of elders nog een drankje pakken met de anderen. Have Fun!!

Boeken
Klik hier voor je inschrijving, vol = vol. Vergeet niet je naam, E-mailadres en telefoonnummer te vermelden. Je inschrijving is pas definitief op het moment dat de betaling is bijgeschreven op onze bankrekening

Voor meer informatie kijk je op geluksinc.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Oranjepark Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?