YOGA in het Oranjepark

21 april 2013, van 10:00 tot 11:00

Door advertorial

New York’se ambitie in Apeldoorn, dat zien we graag. Aanstaande zondag 21 april introduceert The Bootcamp Club Regio Apeldoorn de Yoga Bootcamp in ons eigen centraal gelegen Oranjepark. Al een succesvolle traditie in the Big Apple en nu dus ook bij ons.

In New York ontruimen ze wekelijks het ‘Briant Parc’, zodat honderden mensen kunnen kennismaken met of mee doen met een uur yoga. Puur natuur genieten van de buiten lucht, op een matje of lekker met de blote voeten in het gras.

The bootcampclub wil iedereen laten kennismaken met Yoga Bootcamp en iedereen kan dus gratis meedoen. En voor wie zich daarna nog wil verdiepen in de yoga verdiepen start The Bootcampclub na de kick-off direct met een 7-delige Yoga Bootcamp workshop, iedere zondag om 10.00 in het Oranjepark in Apeldoorn onder leiding van Ingrid Streppel.
De beloning van Yoga is: het verhogen van je lichamelijke vitaliteit, het opheffen van emotionele blokkades en vinden van hernieuwde levensvreugde. Doordat beide voordelen gebruikt worden: Het voordeel van een intensieve training is het vergroten van uithoudingsvermogen en het geeft je het gelukshormoon endorfine. Het voordeel van yoga is het vergroten van je spierkracht, je lenigheid, je stabiliteit. Je krijgt een betere lichaamshouding, bloedcirculatie, ademhaling en zuurstofopnamen en je masseert je organen

Meer info over het event? Via http://www.facebook.com/events/416629088432766/?fref=ts

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?