Zakelijk Apeldoorn welkom bij Roots in the Woods

13 oktober 2016, om 17:30, Roots in the Woods, Beekpark, Apeldoorn, € 49,50

Door Agenda

Met een Roots Theater Business Diner op donderdag 13 oktober en een feestelijke vrijdagmiddag borrel op vrijdag de 14e, zet het Roots in the Woods festival haar poorten weer open voor zakelijk Apeldoorn. De organisatie zet hiermee de BorrelNood-traditie feestelijk voort. 

Na de prikkelende Burlesque avond voor ondernemers van vorig jaar, organiseert stichting Roots in the Woods ook dit jaar een diner-show op de donderdag voorafgaand aan het festival. Zakelijk Apeldoorn ontmoet elkaar tijdens een programma waarin heerlijk eten en hoogstaande theatervoorstellingen elkaar afwisselen. Het programma begint met een ontvangst vanaf 17:30 uur tussen de knapperende haardvuren. Diner en voorstellingen beginnen om 18:00 uur. Kaarten à € 49,50 zijn te verkrijgen via rootsinthewoods.nl.

Roots in the Woods is al jaren 100% BorrelNood gecertificeerd. Dus wie van een avondje gezellig borrelen en dansen houdt is op vrijdag 14 oktober vanaf 17:00 uur in het Beekpark op het juiste adres. Geniet in dit overdekte terrein, waarvan een deel van de decoratie verzorgd is door de Apeldoornse custombikebouwer Roy Holtman, van DJ Joep die vanuit zijn platenbus stemmige oude disco, jazz, soul en funk vinylplaten draait. Kom de speciaalbieren proeven van de ‘Hopdonders’; twee jonge Apeldoornse ondernemers die een speciaalbierwinkel openen aan de Koninginnelaan. Op vrijdag en zaterdag schenkt een Hopdonder tussen 17.00 en 21.00 uur biertjes voor je in met een uitgebreide uitleg en advies.

rootsinthewoodslogo

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?