Zalige Zondag 3 mei a.s. Lentefestival met o.a. Hans Dorrestijn

3 mei 2015, van 12:00 tot 16:30, De Theaterloods, Radioweg 1, Radio Kootwijk, Apeldoorn

Door Agenda

http://www.hansdorrestijn.nl/

De Theaterloods presenteert op 3 mei een cultureel Lente Festival in en rond De Theaterloods én in het Zendgebouw! Laat u verrassen door verschillende kunstenaars in toneel, muziek, beeldende kunst en meer. Met werk van oa. singer/songwriters Mirjam Vriend en Ton Herman Melis waaronder hun ode aan Burt Bacharach.

De liefde staat centraal bij muzikanten Frank Stukker en Dave van Beek, theatermakers van Productiehuis Plezant Tom Meulman en Walter Supèr spelen nieuw werk, de performers van Amsterdams Guerrilla Theater doen een act in het Zendgebouw en als finale is Hans Dorrestijn er samen met de muzikale dames van Zazi. Genoeg te beleven dus!

Thema van dit Festival is ‘Van winterdromen naar lentekriebels’, oftewel; van dromen naar doen. De dag begint om 12:00uur met een (h)eerlijke lunch in De Theaterloods (optioneel). Van 13:00-16:30uur zijn er korte en verrassende optredens in en rond de Theaterloods en in het imposante Zendgebouw. Dit monumentale gebouw is al een belevenis op zich…

Fotobijschriften:

Vogelaar Hans Dorrestijn (Foto Maarten Weij)

Muzikale dames Zazi

Toegang: Combinatiekaart (lunch, wandeling en voorstelling): € 32,50,-

Alleen het Festival: € 22,50

Dranken en hapjes, buiten de lunch, zijn voor eigen rekening.

Theatertaxi (retour van Apeldoorn Centraal station P+R ): € 10,-

Klik hier voor uw kaarten/reservering Kaarten kunnen tot en met de zaterdag vóór de Zalige Zondag tot 16.00 uur worden gereserveerd. Op de Zalige Zondag zelf kunt u vanaf 13.00 uur tegen contante betaling kaarten voor de voorstelling verkrijgen. Als de voorstelling is uitverkocht vermelden we dat op de website.

De Theaterloods – Radioweg 1 – Radio Kootwijk, op het terrein van voormalig Zendstation Radio Kootwijk nabij Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Festival

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?