Zalige Zondag in De Theaterloods van Radio Kootwijk

1 juni 2014, om 12:00, Radio Kootwijk

Door Redactie

Plezant

Op 1 juni a.s. kunt u vanaf 12.00 uur genieten van alweer de laatste Zalige Zondag voor de zomerstop.

Een Zalige Zondag staat voor; een zondagmiddag die start met een heerlijke lunch van onze huistraiteur Delicat, gevolgd door een inspirerende wandeling in de omgeving en daarna heerlijk genieten van een muziektheatervoorstelling. Op 1 juni speelt Theatergroep Plezant wegens groot succes opnieuw de voorstelling De Dichter, de Dromer en de Drummer.

Al twee keer eerder was deze voorstelling op de Zalige Zondag snel uitverkocht. Daarom nu een nieuwe kans! De Dichter, de Dromer en de Drummer is vooral een muzikaal theaterprogramma: 5 mannen over werk, leven en liefde. Naast veel muziek ook korte verhalen, overdenkingen en inspiratie over geluk in werk, leven en liefde. Een programma om te swingen, om stilletjes te huilen, om hardop te lachen, om te verlangen, om kippenvel te krijgen, om geïnspireerd te worden, om meegenomen te worden in de hartstochtelijke wereld waarin we werken, leven en lief willen hebben.

Programma
12.00 uur Ontvangst met lunch
13.00 uur Inspiratiewandeling
14.00 uur Zaal en foyer open
14.30 uur De Dichter, de Dromer en de Drummer
15.30 uur Borrel (voor eigen rekening)

Toegang
Combinatiekaart (lunch, wandeling en voorstelling): €30,-
Alleen de voorstelling: €20,-
Dranken en hapjes, buiten de lunch, zijn voor eigen rekening.

Klik hier voor uw kaarten/reservering
Kaarten kunnen tot en met de zaterdag vóór de Zalige Zondag tot 16.00 uur worden gereserveerd. Op de Zalige Zondag zelf kunt u vanaf 14.00 uur tegen contante betaling kaarten voor de voorstelling verkrijgen. Als de voorstelling is uitverkocht vermelden we dat op de website.

De Zalige Zondagen krijgen na de zomerperiode weer een vervolg met de najaarsprogrammering. Voor de actuele stand van zaken verwijzen we naar de website.

De Theaterloods – Radioweg 1 – Radio Kootwijk, op het terrein van voormalig Zendstation Radio Kootwijk nabij Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?