Zalige Zondag – theater, muziek, inspiratiewandeling en lunch

2 juni 2013, van 09:15 tot 15:50, De Theaterloods Radioweg 1 – Radio Kootwijk

Door Agenda

De Theaterloods in Radio Kootwijk presenteert elke eerste zondag van de maand de Zalige Zondag; een zondagmiddag gevuld met theater, muziek, inspiratiewandeling en lunch. Met op 2 juni de muziektheatervoorstelling ‘Lef’, over persoonlijk leiderschap.
Theatervoorstelling Lef
Nora is een teamleider in de zorg. Ze leest een boek over persoonlijk leiderschap. Het boek komt tot leven en confronteert Nora met haar doen en laten. Nora besluit te breken met de gevestigde cultuur op het werk. Dit wordt haar niet door iedereen in dank afgenomen.
Programma
12.00 uur Ontvangst met lunch
13.00 uur Inspiratiewandeling. Bezoekers krijgen een ‘inspiratie envelop’ mee, gevuld met wetenswaardigheden uit de natuur en inspirerende teksten
14.00 uur Zaal en foyer open
14.30 uur Theatervoorstelling ‘Lef’
15.50 uur Borrel
Toegang
Alleen theatervoorstelling: €20,-
Combinatiekaart (lunch, wandeling en theatervoorstelling): €30,-
Overige dranken en versnaperingen zijn voor eigen rekening.
Online kaartverkoop/meer informatie: www.plezant.nl Combinatiekaarten zijn online te bestellen tot en met zaterdag 1 juni, 16 uur. Op de dag zelf zijn, mits de voorstelling niet is uitverkocht, vanaf 14.00 uur kaarten te koop aan de deur (alleen contante betaling).
Data volgende Zalige Zondagen In juli en augustus is er een zomerstop. Vanaf 1 september is er weer een nieuwe serie Zalige Zondagen: 1 september: Heimelijk Verlangen 6 oktober: Zullen we dansen? 3 november: nieuwe voorstelling 1 december: De Dichter, de Dromer en de Drummer
De Theaterloods Radioweg 1 – Radio Kootwijk, op het terrein van voormalig Zendstation Radio Kootwijk nabij Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?