Zaterdag 10 oktober Kinderboekenweekfeest in CODA!

10 oktober 2015 - 7 september 2015, van 12:30 tot 17:00, CODA

Door Redactie

Alvast noteren: zaterdag 10 oktober Kinderboekenweekfeest in CODA!

12.30 – 17.00 uur | CODA Museum en CODA Junior | thema: Raar maar waar!

Hebben sommige vissen ook weleens dorst? Kun je met één bliksemschicht 100.000 boterhammen roosteren of is er een telescoop waarmee je kunt zien of iemand op de maan in zijn neus peutert? Het klinkt misschien raar, maar het is toch waar: ook vissen hebben weleens zin in iets te drinken! Het jaarlijkse Kinderboekenweekfeest staat zoals altijd in het teken van het thema van de Kinderboekenweek en dat is dit jaar ‘Raar maar waar!’ waarbij natuur, wetenschap en techniek centraal staan. Kom zaterdag 10 oktober naar CODA en ontdek tussen 12.30 en 17.00 uur wat nog meer raar maar waar is. Kaartjes zijn vanaf 9 september te koop in alle CODA vestigingen en haal je je kaartje vóór 19 september dan krijg je het tweede kaartje gratis.

Het Kinderboekenweekfeest staat helemaal in het teken van het thema ‘Raar maar waar!’: er zijn verwonderende voorstellingen, verrassende workshops en spectaculaire activiteiten. Maar dit feest is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek van bekende kinderboekenschrijvers! Deze keer zijn dat Simon van der Geest, Natascha Stenvert, Marlies Slegers en Bibi Dumon Tak – de winnares van het Apeldoornse Uiltje (de prijs voor het beste kinderboek) dat die middag ook uitgereikt wordt. Iedereen is van harte welkom maar vooral voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar wordt het een geweldige middag. Jij komt toch ook?!

Kaartjes à € 3,50 zijn vanaf 9 september te koop in alle CODA vestigingen. Haal je je kaartje vóór 19 september, dan geldt twee halen één betalen! Op www.coda-apeldoorn.nl/feest informeren we je graag over het laatste nieuws en het programma.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?