Britse progrock band MOSTLY AUTUMN

16 juli 2016, om 22:00, Bluescafe, Nieuwstraat 74A, Apeldoorn, €12,50

Door Agenda

Bryan josh, Peter Vroon

Britse progrock band Mostly Autumn staat vandaag opnieuw op de planken van het Bluescafe betreden.
Afgelopen jaar bracht de band een live album uit genaamd ‘Mostly Autumn Acoustic’. De plaat bestaat uit een stripped down Mostly Autumn, met enkel Bryan Josh en Olivia Josh-Sparnenn. Even daarvoor kwam de band met hun 11e studio album ‘Dressed in Voices’, wat veel lof mocht ontvangen. Classic Rock Magazine noemde Dressed in voices een duistere, sombere plaat en misschien wel hun beste en meest complete album tot nu toe.
De oorsprong van de band komt voort uit een aantal ex-leden van een Pink Floyd/70’s coverband, maar tegenwoordig bestaat de live band uit de eerder genoemde Olivia en Bryan, Iain Jennings op toetsen, Chris Johnson op gitaar en sound effects, Angela Gordon op dwarsfluit, zang en toetsen, Andy Smith op de basgitaar en Alex Cromatry op drums. Hun sound is hevig beïnvloedt door Pink Floyd en Genesis, maar ook door traditionele Keltische folkmuziek.
Tijdens deze speciale matinée show zal de band bezoekers verblijden met een mix van Mostly Autumn classics, nieuwe nummers van het album ‘Dressed in Voices’ en covers van de legendarische band Pink Floyd. De band geeft de Pink Floyd nummers een twist in true Mostly Autumn stijl; met dwarsfluit en nog vele andere gimmicks!

Aanvang 22.00 uur entree 12,50. Inclusief gratis consumptie!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?