Long Distance Call

23 juli 2016, tot 22:00

Door Agenda

Long Distance Call is ontstaan nadat drummer Maarten Graaskamp in de herfst van 2007 Nederland verliet om in Zwitserland te gaan wonen en werken. Helemaal vergeten gingen zijn oude muziekvrienden en vriendinnen niet, regelmatig werden bluesrevivals in Nederland en in Zwitserland georganiseerd met een mix van oude hollandse en nieuwe Zwitserse en Amerikaanse muziekkollega`s.
Communicatie verliet over telefoon en internet, daar komt de naam vandaan ;).
Nadat door een trieste gebeurtenis in 2014 een tourtje in Zwitserland niet doorging werd in een paar dagen een Zwitserse bluesband geformeerd met hoofdzakelijk muzikanten uit de Luzerner muziekscene. De optredens konden doorgaan..
Sindsdien zijn vele gigs gespeeld en komt LDC elk jaar naar Nederland voor minstens 3 gigs. Voor de derde keer in het Bluescafe!
LDC 2016 bestaat uit 4 kerels, Massimo Svaldi op gitaar en zang, Ronny Lindegger op bas en zang, Matthias Christen op keys en zang, Maarten Graaskamp op drums.
Massimo is groot Elvis fan en de rest doet daar graag aan mee ! Verder wordt blues en R & R gespeelt in brede zin..Kijk op www.longdistancecall.ch (media)

Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

Elke maandag ons nieuws in de mail?