Zeezucht speciale KINDER Boek & Film in Gigant

15 augustus 2017, om 13:30, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn

Door Agenda

Dinsdag 15 augustus, 13.30 uur in Gigant

CODA en Gigant organiseren al heel lang samen de serie Boek & Film waarin prachtige en actuele boekverfilmingen vertoond worden. Vorig jaar had in de kerstvakantie de eerste kindereditie van Boek & Film plaats. Deze zomervakantie staat de tweede KINDER Boek & Film geprogrammeerd en wel op dinsdag 15 augustus. Om 13.30 uur is in Gigant dan Zeezucht te zien, een bijzondere animatiefilm van de Nederlandse filmmaakster Marlies van der Wiel die vooral leuk is voor kinderen van 4 tot 8 jaar (en hun ouders natuurlijk).

Het verhaal

Vanaf het moment dat Jonas als kind de zee ziet, weet hij het: “Dit is mijn thuis!” Niet om naar te kijken, in te zwemmen of op te varen, maar hij wil één zijn met de zee en er nooit meer uit. Zijn leven lang jut hij het strand af, op zoek naar voorwerpen om gekke kunstwerken mee te bouwen die hem op weg moeten helpen naar een nieuw leven tussen de vissen.

Deze bijzondere animatiefilm is gemaakt door de Nederlandse filmmaakster Marlies van der Wel. Voor deze film jutte zij het strand van Terschelling af op zoek naar bijzondere voorwerpen die te zien zijn in deze betoverende animatie.

De middag

Voorafgaand aan deze korte animatiefilm vertelt Marion Wiering van CODA aan de hand van verschillende posters het bijzondere verhaal van Jonas en zijn leven in de zee.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop bij de kassa van Gigant (Nieuwstraat 377, Apeldoorn) of online te bestellen via www.gigant.nl. Deze kosten € 5,- voor kinderen t/m 13 jaar; vanaf 14 jaar betaal je € 7,- (leden van CODA/Vrienden van Gigant) of € 9,- (niet-leden/vrienden).

Boek & Film-avonden in 2017/2018

De volgende data voor de reguliere Boek & Film-avonden kunt u alvast in uw agenda noteren: 24 oktober, 28 november, 19 december (2017) en 23 januari, 27 februari, 27 maart en 24 april (2018). Houd voor het laatste nieuws de website of facebook-pagina van CODA en Gigant in de gaten.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?