Zelfvoorzienend leven op het Theaterloodsfestival

31 augustus 2016 - 3 september 2016, van 14:00 tot 10:30, De Theaterloods, Radioweg 1 (gebouw G), Kootwijk, €105,- passe-partout / dagkaart 29,50

Door Agenda

Première theatervoorstelling ‘Onderweg’; met actrice Mareille Labohm. Onder regie van Benno Hoogveld en met muziek van Frank Stukker

Radio Kootwijk, midden op de Veluwe, is van 31 augustus t/m 3 september het toneel voor de eerste editie van het Theaterloodsfestival. Persoonlijk en intiem door het kleinschalige karakter, groots in het veelzijdige programma. Vier dagen met kunst, cultuur en natuur die uitdagen en inspireren in en rond De Theaterloods; een unieke plek, gelegen in een uitgestrekt natuurgebied. Een kuuroord voor de ziel en de zaak.

Werk, leven en liefde; wat is werkelijk van waarde? Het publiek kan zich laten onderdompelen in een gevarieerd en bijzonder aanbod….om daar vervolgens met hernieuwde energie uit te komen.
Verlangen en ambitie krijgen een inspiratieboost op het Theaterloodsfestival.

Met o.a. Paul de Munnik, Joris Linssen & Caramba, diverse theatervoorstellingen van Productiehuis Plezant, lezingen, culinaire verwennerijen, inspirerende performances en avontuurlijke ontmoetingen.
Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterloodsfestival.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?