Zevende editie Startersmarkt in het Stadhuis

3 april 2014, van 19:00 tot 21:00, Stadhuis

Door Redactie

Medea Huisman

Op donderdag 3 april is er weer een informatiemarkt in het stadhuis voor mensen die starten op de woningmarkt. In deze zevende editie kunnen belangstellenden terecht met vragen over wat er zoal komt kijken bij het kopen van een huis. Wat doet een makelaar, hoe regel je de financiering en waarom moet ik eigenlijk naar een notaris? Al dat soort vragen krijgt ruim aandacht. Maar er is ook gelegenheid om een indruk te krijgen van het aanbod van woningen.

De markt is bedoeld voor starters, maar ook anderen die interesse hebben in een woning van onder de € 200.000,- zijn van harte welkom. De informatiemarkt is van 19.00 tot 21.00 uur. Er zijn lezingen over zaken waar je als starter tegenaan loopt, waaronder de Starterslening en juridische aspecten van het kopen van een huis.

De Startersmarkt wordt georganiseerd door de NVM Makelaars in samenwerking met de Stichting Starter en met medewerking van de gemeente Apeldoorn en diverse lokale partijen. Deze keer is er voor de bezoekers een mini iPad te winnen, beschikbaar gesteld door de deelnemers aan de markt.

De laatste ontwikkelingen rondom de Startersmarkt zijn te volgen via twitter.com/@055Startersdag of www.facebook.com/startersdag.apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?