Zevenhonderd zangers zingen Johannes de Heer liederen in de Grote Kerk te Apeldoorn

20 mei 2017, om 19:30, Grote Kerk Apeldoorn, Loolaan 16, Apeldoorn

Door Agenda

In de Grote Kerk te Apeldoorn een groot Johannes de Heer concert. Aan dit concert werken mee het Groot Nederlands Johannes de Heer bestaande uit 700 zangers uit het hele land o.l.v. Wilbert Magré, Duo Friends bestaande uit Corrie Wielink (viool) en Gerlinda van den Berg (panfluit), organist Wim Magré en Ds. G.H. Molenaar (opening en sluiting). Aanvang concert: 19:30 uur. Deuren open: 19:00 uur.

Vorig jaar was het 150 jaar geleden dat Johannes de Heer werd geboren. Naar aanleiding hiervan werd het koor opgericht. Dit jaar bestaat het koor uit nog meer zangers uit het hele land, maarliefst 700 zangers! Dit jaar is het thema ‘de zee’ en komen bekende en onbekendere liederen langs die elementen van water, zee, schepen en havens bevatten. Het concert wordt volgens de dirigenten van het koor een bijzondere belevenis. Tevens is er ruimte voor veel samenzang in het programma.

Toegangskaarten zijn met korting te bestellen via www.johannesdeheerkoor.nl. Volwassenen betalen dan tien euro en kinderen tot 12 jaar vijf euro. Kaarten ’s avonds aan de kerk zonder reservering (indien nog beschikbaar!) kosten: volwassenen vijftien euro en kinderen tot 12 jaar vijf euro. Koorleden en concertbezoekers steunen met hun deelname tevens een hulpverleningproject van Woord & Daad.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?