Parel en eigen dvd voor Zevenhuizen

7 juni 2012, van 19:00 tot 21:00, Het Rode Hert, Stadhuis

Door Redactie

Apeldoorn Direct

Morgen ontvangt de scheidend voorzitter van de wijkraad Zevenhuizen Zuidbroek, Piet den Besten, de eerste dvd ‘Zevenhuizen heeft kleur’ uit handen van wethouder Paul Blokhuis. De film blikt terug op tien jaar sociaal programma Zeven-up!. Dit programma was onderdeel van de wijkvernieuwing in Zevenhuizen. De Apeldoornse wijk heeft in deze periode de neerwaartse spiraal weten te keren.

Gratis af te halen
Vanaf 8 juni kan de dvd gratis afgehaald worden bij Vonkies Read Shop Express aan het Korianderplein 5 en bij Bruna Stel aan het Operaplein 2. Ook kan de film dan bekeken worden via www.apeldoorn.nl/zevenhuizen.

Zevenhuizen krijgt kleur
Zeven-up! is per 1 januari 2012 gestopt maar de fysieke aanpak van Zevenhuizen loopt nog enkele jaren door. Zo worden nog woningen gebouwd bij ’t Podium en wordt het nieuwe stadsdeelhart Anklaar nog gerealiseerd.

Parel van Zevenhuizen
Piet den Besten ontvangt behalve de dvd ook de Parel van Zevenhuizen. De Parel is ingesteld vanuit Zeven-up! en is een wisseltrofee die ieder jaar werd uitgereikt aan een project, persoon of groep personen die zich hebben ingezet voor de wijk. Omdat het sociaal programma is afgelopen wordt de Parel definitief uitgereikt aan de wijkraad als dank voor hun voortdurende inzet voor de wijk.

De uitreiking vindt plaats om 19.00 uur tijdens de Politieke Markt in de zaal het Rode Hert van het Stadhuis. Na de uitreiking wordt de film getoond aan de raadsleden en het publiek.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?