‘Zing Nederlands met me’: gratis activiteit voor cursisten, NT1’ers, NT2’ers en vrijwilligers van CODA Taalhuis

12 september 2019, van 10:00 tot 12:00, CODA Taalhuis, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Met de ‘Week van de Alfabetisering’ zet Stichting Lezen & Schrijven zich van 9 tot en met 15 september in voor een samenleving met ruimte voor een leven lang leren en ontwikkelen. CODA Taalhuis helpt iedereen die (beter) Nederlands wil leren bij alle basisvaardigheden. Tijdens de Week van de Alfabetisering programmeren we op 9 september niet alleen de film I, Daniel Blake (in samenwerking met Gigant), maar ook Zing Nederlands met me, een muzikale activiteit waaraan iedereen mee kan doen.

Tijdens Zing Nederlands met me gaan we de Nederlandse taal oefenen door samen Nederlandstalige liedjes te zingen. We verzamelen 12 september om 10.00 uur in CODA Taalhuis waarna we naar het auditorium gaan waar we onder leiding van koordirigent Marian Gouverneur Nederlandstalige liedjes gaan zingen. Je kunt de teksten meelezen op het scherm; ook worden ze op papier uitgedeeld. Na de repetitie is er om 11.30 uur een uitvoering waarvoor iedereen van harte uitgenodigd is.

Iedereen kan meedoen aan deze gratis activiteit, maar Zing Nederlands met me is vooral voor cursisten, NT1’ers, NT2’ers en vrijwilligers van CODA Taalhuis meer dan de moeite waard. Aanmelden is niet nodig; we zien je de 12e graag om 10.00 uur in CODA Taalhuis.

Over CODA Taalhuis
Wij helpen iedereen die (beter) Nederlands wil leren bij alle basisvaardigheden – van spreken, lezen, schrijven en rekenen tot leren werken met de computer, tablet of smartphone. Onze taalvrijwilligers bieden direct hulp bij het leren van Nederlands; ook verwijzen wij mensen die Nederlands willen leren door naar taalaanbieders of andere organisaties. Verder zijn er leesgroepen en speciale rondleidingen door CODA Museum en CODA Bibliotheek en helpen we mensen hun digitale en rekenvaardigheden te verbeteren.

CODA Taalhuis werkt samen met Aventus, BoekStart, CLC/Inburgering Apeldoorn, Centrum voor Jeugd en Gezin, Doomijn Kinderopvang, Leren en werken, openbare basisschool Spitsbergen, Stichting Da Capo, Stichting Lezen & Schrijven, Stimenz, TopTaal, UWV, VluchtelingenWerk OostNederland en Gemeente Apeldoorn.

Meer over CODA Taalhuis en onze activiteiten vind je op www.coda-apeldoorn.nl/taalhuis.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?