ZinIn, nieuwe inspiratiebeurs voor de jonge senior

11 november 2016, van 15:00 tot 20:00, Ten Tije sport en wellness, Schorpioenstraat, Apeldoorn

Door Agenda

Op vrijdag 11 november 2016 tussen 15.00 en 20.00 uur organiseert Seniorenplatform Apeldoorn ‘ZinIn’, een inspirerende beurs voor de jonge senior. Zij doet dit in samenwerking met Ten Tije sport en wellness en vandeRegie.

Bij ‘ZinIn’ gaat het om beweging. Niet alleen fysieke beweging, want ook op andere manieren kun je in beweging komen. Deelnemers aan deze beurs willen de bezoekers inspireren, mogelijkheden laten zien, die misschien nog niet bij iedereen bekend zijn. Maak kennis met de Apeldoornse studiekringen of interessante cur susmogelijkheden.

Het uitzendbureau voor 65+ers biedt informatie aan mensen die nog graag iets willen doen op de arbeidsmarkt. Verder is op de beurs, naast theater Orpheus en de Vue-bioscoop, ook de stichting ‘Vier het leven’ aanwezig.

Deze stichting stelt ouderen die bijv. minder mobiel zijn of ’s avonds liever niet alleen de deur uitgaan, in staat toch naar een theatervoorstelling of de bioscoop te gaan. Onderzoekers van de universiteit van Wageningen komen iets vertellen en laten zien over een onderzoek naar de invloed van beweging en voeding op de spierkracht. Aan dit onderzoek werken ook inwoners van Apeldoorn meer.

Aandacht voor sportief bewegen is er natuurlijk volop. Er zijn tal van mogelijkheden om fysiek op een leuke manier in beweging te blijven. Zo staat er een bijzondere demonstratie op het programma van aerial yoga, een nieuwe interessante manier om yoga te beoefenen. Een kijkje bij het zwembad laat zien hoe leuk sporten in het warme water kan zijn en de afdeling wellness biedt bezoekers meer dan alleen een kijkje achter de schermen.

Een beurs met volop aandacht voor interessante onderwerpen met lekkere hapjes en drankjes en een divers aanbod sportieve en ontspannende activiteiten. Reserveer vrijdag 11/11 in je agenda. Tussen 15.00 – 20.00 uur welkom bij Ten Tije sport en wellness, Schorpioenstraat 4 te Apeldoorn. Entree is gratis.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?