Zinloos #2 in de Zwitsalfabriek

1 oktober 2016, om 14:00, Zwitsalfabriek Apeldoorn, UItverkocht

Door Agenda

Op 1 oktober staat het Zwitsalterrein in het teken van dance event Zinloos. Na een succesvolle eerste editie zal er dit jaar groter uitgepakt worden en zijn er diverse samenwerkingen aangegaan om het Zwitsalterrein in de schijnwerpers te zetten. Een unieke beleving voor iedereen die de Apeldoornse dance scene een warm hart toedraagt.

Foenix Buitenspeeldorp
Het middagprogramma start om 14:00 uur en is tot 18:00 uur voor iedereen gratis toegankelijk. Voor het avond programma in de Zwitsalhallen is een toegangskaart vereist. De muzikale invulling van het buitenterrein wordt ingevuld door Michael Anthony, Louis Thomas & Yves Eaux. Het buitenterrein wordt sfeervol ingericht met luxe ligzakken, eet & drink gelegenheden en richt Foenix de overige delen van het ‘Buitenspeeldorp’ in. Hiermee wordt een festival-setting gecreëerd als opwarmer voor het avondprogramma. In het aangrenzende filiaal van Foenix wordt deze dag tevens de Nationale Recyclingdag georganiseerd. Bezoekers van Zinloos zijn van harte welkom om hier even zinvol te neuzen.

Pitstop
Ook het E-kart Center haakt dit jaar aan bij het voorprogramma van Zinloos. In het café gedeelte van het Apeldoornse kartcentrum wordt een extra area ingericht die de naam ‘PITSTOP’ draagt. Hier staan Denian, Corleone en Deep Dimension geprogrammeerd. Bezoekers kunnen deze dag ook gebruik maken van de kartbaan. Voor een heat ‘Zinloos Karten’ krijgt men 50% korting op het reguliere tarief.

Zwitsal Area
Vanaf 18:00 uur worden de deuren open van de main area geopend. Om toegang te krijgen tot de Zwitsal Area is een ticket vereist. Hier staat een ijzersterke line up geprogrammeerd. Dat headliner Haeken draait als een veteraan is geen verrassing voor de kenners. Hij raast al jaren als een storm door het land en heeft daarbij elke gerenommeerde club en festival op zijn andere naam gezet. Ook als Haeken gaat het hard. Van Awakenings Festival, DGTL tot Chateau Techno. Met een alom gerespecteerd album onder de arm worden ook zijn nieuwste producties inmiddels opgepikt door heavyhitters als ROD Malmok & Tripeo. Een echte aanrader voor elke techno liefhebber. De line up wordt daarbij aangevuld met Rene Zeldenrust (winnaar van de eerste editie van Nablijven), Aaron Post, Mangø Soundsystem en Sven Kay & Ovis.

Tickets
De kaartverkoop loopt bovenverwachting goed en het lijkt er op dat de hoogst haalbare capaciteit gehaald gaat worden. Geïnteresseerden kunnen een ticket bemachtigen via www.zinloosfestival.nl. #VerzetIsZinloos.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?