Zoete Zondag

19 oktober 2014, om 13:00, De Theaterloods

Door Redactie

Tom Meulman en Walter Supèr

Alleen met z’n tweeën Tom Meulman en Walter Supèr, oprichters van Plezant spelen op 19 oktober a.s. een enerverend programma op de Zoete Zondag.

Ze schreven en speelden samen tientallen theatervoorstellingen voor hun gezelschap Plezant en zijn nu met zijn tweeën voor het eerst samen in één programma. Zingend en vertellend kijken ze terug op 17 jaar Plezant, 30 jaar vriendschap, samen bijna 100 jaar leven en 1500 mensen die ze hebben geïnterviewd voor hun voorstellingen. Met de eerste liedjes van 30 jaar geleden, verhalen van ‘t Keldertje in Wierden, zingen in Rwanda, oog in oog met Dalai Lama, de artiesteningang van Carré en op avontuur in Radio Kootwijk. Over vallen en opstaan, verliezen en vinden, angstig hoge bergen en prachtig diepe dalen, kortom over werk, leven en liefde van Tom en Walter. Met tenminste één liedje in het Twents.

De Zoete Zondagen in De Theaterloods kunnen in combinatie met sweet tea en een wandeling ‘genuttigd’ worden. En parallel aan theatervoorstelling is er een jeugdprogramma voor kinderen tussen 5 en 12; Op jacht met… Terwijl ouders theatervoorstelling bezoeken gaan kinderen onder leiding van theatermaakster en docent Laila Joosting Bunk op eigen ontdekkingsavontuur.

Aanvangstijden: 13.00 ontvangst-wandelen; 14.00 uur sweet tea; en op 15.00 uur start van het theaterprogramma.
Toegang: Combinatiekaart (wandeling, sweet tea en voorstelling): € 22,50
Alleen de voorstelling: € 15,-
Jeugdprogramma: € 15,-
Dranken en hapjes, buiten de lunch, zijn voor eigen rekening.
Theatertaxi (retour van Apeldoorn Centraal station P+R): € 7,50

Kaarten reserveren kan op www.detheaterloods.nl.
Reserveringen inclusief de sweet tea kunnen tot en met de zaterdag vóór de Zoete Zondag tot 16.00 uur worden opgegeven. Op de Zoete Zondag zelf kunt u vanaf 14.30 uur tegen contante betaling kaarten voor de voorstelling verkrijgen. Als de voorstelling is uitverkocht vermelden we dat op de website.

De Theaterloods – Radioweg 1 – Radio Kootwijk, op het terrein van voormalig Zendstation Radio Kootwijk nabij Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?