Zoete Zondag ‘Denkend Hart’

21 september 2014, om 13:00, De Theaterloods

Door Redactie

Plezant

De eerste editie van de Zalige Zondag in De Theaterloods in Radio Kootwijk was zondag 7 september j.l. een groot succes. Ruim 120 mensen bezochten het theater in Radio Kootwijk. Lunch, wandeling en theatervoorstelling werd afgesloten met staande ovatie.

Inmiddels staat de volgende Zoete Zondag op 21 september weer op stapel. Deze dag staat in teken van internationale Wereld Vrededag met theatervoorstelling ‘Denkend Hart’ van Julika Marijn, in combinatie met high tea en wandeling. En parallel aan theatervoorstelling een jeugdprogramma voor kinderen tussen 5 en 12; Op jacht naar rond het zelfde thema. Terwijl ouders theatervoorstelling bezoeken gaan kinderen onder leiding van theatermaakster en docent Laila Joosting Bunk op eigen ontdekkingsavontuur.

De Theaterloods in Radio Kootwijk houdt dit najaar nog zeven Zalige en Zoete Zondagen op de 1e en 3e zondag in de maand. De eerste Zoete Zondag van 21 september a.s. belooft direct een hele bijzondere te worden. Een zondag in teken van Wereldvrede dag. Julika Marijn speelt haar succesvolle en indringende theatervoorstelling Denkend Hart, gebaseerd op fragmenten uit de dagboeken van Etty Hillesum. Binnen het decor van de Tweede Wereldoorlog in Amsterdam beschrijft Etty (28) haar zoektocht naar zichzelf en haar eigen waarheid. 2014 is het Etty Hillesum jaar; de dagboekschrijfster zou dit jaar precies 100 zijn geworden. Op de eerste Zoete Zondag deze bijzondere voorstelling waarmee Etty tot leven wordt gebracht; genadeloos eerlijk, levendig, ontroerend en vol humor en zelfspot.

Het Parool: “Julika Marijn speelt Etty zeer overtuigend: afwisselend gedragen, licht, lyrisch, nuchter.”

De voorstelling zal vooraf worden ingeleid met een schets van de achtergrond van waaruit Etty haar dagboeken schreef. Na afloop is er mogelijkheid tot nagesprek met actrice Julika Marijn.

Aanvangstijden: 13.00 ontvangst-wandelen; 14.00 uur sweet tea; en op 15.00 uur start van het theaterprogramma.
Toegang: Combinatiekaart (wandeling, sweet tea en voorstelling): € 22,50
Alleen de voorstelling: € 15,-
Jeugdprogramma: € 15,-
Dranken en hapjes, buiten de lunch, zijn voor eigen rekening.
Theatertaxi (retour van Apeldoorn Centraal station P+R): € 7,50

Klik hier voor uw kaarten/reservering.

Kaarten kunnen tot en met de zaterdag vóór de Zoete Zondag tot 16.00 uur worden gereserveerd. Op de Zoete Zondag zelf kunt u vanaf 14.30 uur tegen contante betaling kaarten voor de voorstelling verkrijgen. Als de voorstelling is uitverkocht vermelden we dat op de website.

De Theaterloods – Radioweg 1 – Radio Kootwijk, op het terrein van voormalig Zendstation Radio Kootwijk nabij Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?