Zoete Zondag in De Theaterloods

16 november 2014, om 13:00, De Theaterloods

Door Agenda

Dave van Beek


Op zondag 16 november biedt het podium in De Theaterloods plaats aan muzikanten en vocalisten die hun sporen al flink verdiend hebben. Dave van Beek – o.a. drummer bij Acda en De Munnik – heeft zijn collega bandleden van Plezant en andere muziekvrienden uitgenodigd. Samen met hen maakt hij een reis door de tijd langs muzikale helden zoals o.a. Michael McDonald, Stevie Wonder en James Taylor. Er is ook ruimte voor persoonlijke anekdotes over Dave’s eigen muzikale avonturen. En voor humor en verrassingen. Zelfs meezingen is een optie.

Wat deze Zoete Zondag extra bijzonder maakt is het feit dat Dave voor een heel uniek optreden het podium zal delen met zijn grootste held. Wie dat is blijft tot 16 november nog even geheim…

Voorafgaand aan de voorstelling is er tijd voor een wandeling en het nuttigen van een overheerlijke ‘sweet tea’.
Dave en zijn gasten Peter Badenbroek (bas), Frank Stukker (gitaar), Tom Meulman (piano), Peter Lieberom (saxofoon), Alma Nieto (zang) en Steffen de Wolff (zang) verwelkomen u graag op 16 november vanaf 13.00 uur in De Theaterloods in Radio Kootwijk.

En parallel aan theatervoorstelling is er een jeugdprogramma voor kinderen tussen 5 en 12; Op jacht met… Terwijl ouders theatervoorstelling bezoeken gaan kinderen onder leiding van theatermaakster en docent Laila Joosting Bunk op eigen ontdekkingsavontuur.

Aanvangstijden: 13.00 ontvangst-wandelen; 14.00 uur sweet tea; en op 15.00 uur start van het theaterprogramma.
Toegang: Combinatiekaart (wandeling, sweet tea en voorstelling): € 22,50. Alleen de voorstelling: € 15,-. Jeugdprogramma: € 15,-.
Dranken en hapjes, buiten de lunch, zijn voor eigen rekening. Theatertaxi (retour van Apeldoorn Centraal station P+R): € 7,50
Kaarten reserveren kan op www.detheaterloods.nl

Reserveringen inclusief de sweet tea kunnen tot en met de zaterdag vóór de Zoete Zondag tot 16.00 uur worden opgegeven. Op de Zoete Zondag zelf kunt u vanaf 14.30 uur tegen contante betaling kaarten voor de voorstelling verkrijgen. Als de voorstelling is uitverkocht vermelden we dat op de website.

De Theaterloods – Radioweg 1 – Radio Kootwijk, op het terrein van voormalig Zendstation Radio Kootwijk nabij Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?