Zomerbraderie

30 mei 2014, van 13:00 tot 21:00, Eglantier

Door Redactie

Sax with the DJ

Op vrijdag 30 mei, de dag na Hemelvaart, organiseert winkelcentrum De Eglantier een zomerbraderie. Tussen 13.00 en 21.00 uur is het gezellig toeven op het winkelcentrum.

Sinds september afgelopen jaar hebben wij de keuze gemaakt om te streven naar meer belevingsmomenten voor onze klanten en bezoekers. In het verleden werd het budget verdeeld over drie tot vier evenementen. Nu streven we naar meer spreiding en beleving middels een maandelijkse activiteit. In 2014 hebben onze klanten al verrast met een nieuwjaarsgroet, een schaatsbaan, modeshow en een paasactie. Rondom moeder- en nu vaderdag hebben we een stempelkaart win-actie ingezet met hele leuke prijzen.

Omdat onze klanten toch aangaven het jammer te vinden dat het Preuvenement dit jaar niet plaatsvindt is besloten om alsnog een evenement te organiseren. Dat is de Zomerbraderie geworden.
Aldus Jessica van Asselt, voorzitter van de Evenementencommissie.

Zomerbraderie

Bijna alle ondernemers hebben tijdens de Zomerbraderie buiten een kraam met een eigen invulling, een leuke activiteit of invulling door een externe ondernemer.

Entertainment

Aanvullend daarop is er voor de kinderen een springkussen en schmink en zijn er optredens van urban street dance studio EDS uit Apeldoorn.

Acteurs van theatervereniging Adios On Stage/Off Stage vermaken de bezoekers in de loop en muziek wordt verzorgd door DJ Jelmer bij Erna de Wilde en door DJ Antonia ter hoogte van Lingeriezaak Annebra. Bij laatstgenoemde worden ook Salsa demonstraties gegeven.

Spetterend optreden van Sax with the DJ

Vanaf 17.00 – 21.00 uur is er een geweldig optreden van Sax with the DJ met een spetterende toevoeging van een percussionist. Een fantastische afsluiter van deze dag.

Gratis parkeren

Parkeergelegenheid op de Eglantier is gratis, ook de parkeergarage is de gehele dag, onbeperkt, gratis toegankelijk.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?