Zomerfeest Kinderboerderij De Maten

19 augustus 2012, van 11:00 tot 17:00, Kinderboerderij De Maten

Door Redactie

Op zondag 19 augustus 2011 wordt dit jaar voor de 17e keer het jaarlijkse zomerfeest gehouden op Kinderboerderij de Maten. Iedereen is van 11.00 tot 17.00 uur welkom op de kinderboerderij aan de Pallietergaarde 25. Voor zowel jong als oud worden leuke activiteiten georganiseerd.

Er zijn verschillende workshops voor kinderen, skelter lopers, leuke kraampjes, spelletjes en attracties, zoals bijvoorbeeld ponyrijden. Er is iets lekkers te eten en te drinken en Binky komt ook langs. De entree voor het zomerfeest is gratis. Met muntjes kan gebruik worden gemaakt van de attracties. De muntjes zijn verkrijgbaar bij de kassa. Eén muntje kost € 1,-.

Adoptie dieren

Belangstellenden kunnen de kinderboerderij steunen door een diersoort te adopteren. De kinderboerderij heeft de steun hard nodig nu er bezuinigd moet worden. Tijdens het zomerfeest is ook het mogelijk een dier te adopteren. Te adopteren dieren zijn bijvoorbeeld een grote of een kleine ezel, een pony, een kip of een konijn. Een diersoort kan meer malen worden geadopteerd en blijft eigendom van de kinderboerderij. Adoptiebaasjes ontvangen na het adopteren een echt adoptiecertificaat.

Ook worden ze gedurende het jaar op de hoogte gehouden van het wel en wee van de adoptiedieren. Meer informatie over de adoptie van dieren kan je HIER vinden.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?